Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
我覺得就算唔fd 都會係正常同事關係
sm自己聽左 唔益大家
其實整埋啲恐男恐女人設真係好on9
你日日生活面對嘅唔同全部都係同性咩 假到
遇到異性藝人要黑面要縮一縮好似人哋有菌咁真係好核突好冇禮貌
反正佢準備半隻腳入雪櫃 首先廣告代言 品牌合作就係咁 套戲上唔上到畫都成問題 依家韓國人叫佢退團 真係唔知點收科依加惟有盼韓國人善忘 咪可以出雪櫃囉呢個世界上靚女係大曬
即係唔關今次事?
睇佢地講到好亂
其實過陣冷河 做多啲善事 上節目個陣做下把位俾人抽下水,點都洗到底既

但佢似係已經慣左用呢套社交模式做人 意識唔到自己有咩問題..而佢今年已經30唔係妹妹仔,好難一時話改就改睇佢篇道歉文都唔多感受到誠意...

唉不如ot4 cb左次先..隊野就咁玩完真係好可惜
我會建議即刻話自己因為工作壓力大有躁鬱症 所以控制唔到情緒 本身係個心地善良、樂於助人既小仙女 會好好治療同改善 搵返真正嘅自己
我本身都覺得如果公司夠賤
可以扮有情緒病嚟推卸/博下同情(可能驚畀人篤爆 事關佢惹到咁多人 都係直接認錯道歉算
而家風頭火勢 都係深潛一排先啦
隊友就慘啲 無妄之災 4人回歸都可能會畀人拖落水屌埋一份
我覺得要佢退團/引退就難啲 公司投資咁多落佢到
仲要嚟緊有戲上 如果套戲評價好 應該仲有得轉型做演員
金錫珍都要睇佢面色咁
搞到我都想睇下佢做戲做成點
嘩唔識既話 以為裴姐係超級大前輩
好大牌 好top 至尊無上果啲 塊面閪到
明明隔離係exo 同bts
呢條女本身都成日閪口閪面
個時rv應該紅過bts
睇過佢上rm
覺得佢啲眼神成日都好似鄙視其他人咁
同埋笑嘅時候唔會好似joy咁笑得咁放 好拘謹

睇整容樣有矛嘔
大把整容 整完靚咪得

整左容個樣刀巧衰
SM呢間公司食屎啦
笑而不語 唔知而家啲人係咪唔知佢之前咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞