Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
我都係最鍾意佢哋兩個
我少時又係yuri世一
Ching有冇訂閱Yuri YouTube Channel
梗係有 不過呢排唔得閒 未睇返啲片
其實乜嘢叫人間chanel 咩形容嚟 完全理解唔到

其實一開始係Jennie著到成身都係Chanel/Gucci先

然後韓國網民覺得佢好似行走嘅Chanel/Gucci
Hence 인간샤넬 / 인간구찌

到後來Chanel先揾佢做ambassador
有錄音未牙
路過
自從少時唔再活躍之後就冇再迷韓
到依家仍然覺得新果啲冇的同少時fight
見到仲有人討論佢地覺得好開心
依家諗返起覺得san e好慘
掂一掂就比班fans鬧到癲
新聞話佢臉部受傷、右骨盆和手腕骨折
近年嚟真係算傷得重
咁高跌如果後腦著地真係會好大鑊
之前仲諗點解同係91line 初瓏同solar friend到但係同irene friend 唔到 明明有同台過 依家都明咩事了
Yuri真係好正身為Mandu感到自豪
邊個翻的 亂咁翻
原文意思係 未見佢之前(即係未到見佢果日之前)已經聽到好多傳聞, 唔係話冇見過佢
Chrong同Solar襟撈好多
我都好想知啊
我咪話甚少 總會有例外 梗係會有乖嘅
我都同意係同家庭背景多少有啲關係
但係諗返yeri係Jonghyun喪禮上面咁冇禮貌
都唔覺得佢好得去邊
SBS食屎啦
仲要比人罵先係咁易道個歉 但係依然唔係正面
個陣仲要唔比reveluv入場 CLS
呢單真係令我對佢冇好感
原來irene 係無差別咁西所有人 唔知有邊個岩佢心水,又話睇唔起寶劍
隨便一google
有DO 有bambam 有sehun

bam好似大纜扯唔埋咁
有啲外國fans仲話緊佢已經好誠心道歉
叫大家原諒佢
一出道唔多掂
但佢哋啲歌國民度真係好勁
睇佢哋初期啲歌估唔到佢哋會爆紅
尼個閪女人 唔記得上咩節目要填問卷果啲
RV個個都填勁多字 得佢空白一個字都冇
連上節目都唔用心啊佢
一定私底下係咁屌9啲人要佢填問卷啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞