Irene人格爭議

812 回覆
233 Like 22 Dislike
真係估你唔到果然人不可以貌相
仲要誇到以前part過個啲都屌哂

琴日先睇完Wendy去唔到join佢地 特登整咗啲曲奇比佢哋話唔好意思去唔到
點解同一個團可以咁大分別
其實有時真係唔係好明
份人賤就遲早會好似依家咁出事
尤其對D一齊共事的人
實好易俾人捉到話柄
咁都仲可以咁串不可一世
老女人咁遲先出到道唔係無原因
連登一堆sm yg家族fans 佢未道歉之前仲好多人幫irene 唔算好多人屌 試下係twice 一早比人屌到傻 irene連跳舞都好hea 唱歌都好普通 係神化左

mina 樣 唱歌跳舞都好過irene啦 不過jyp係連登係地底泥 一定比人話
老實講 唔係歧視/偏見
做得練習生/藝人根本甚少會係乖乖牌
(除非係好細個出道然後即刻爆紅忙到冇時間去玩)
加上新一代練習生待遇應該好好多 唔駛好似以前啲人咁捱生捱死練習驚出唔到道
仲要做得練習生好少話會努力勁chur去讀書
有時間又有返啲姿色肯定大把嘢玩
徐玄算唔算乖?

呢個version都有仔昅 韓國真係好多狗公喎
其實乜嘢叫人間chanel 咩形容嚟 完全理解唔到
視頻
Ching邊度鄉下 走啦
mina本身個氣質唔會係普通人家會有
btw, 希望唔會聽到mina大頭症新聞啦 佢都有 我對世界失去信心
啲人話佢嗰時預咗自己會出道 咩練習生排名第一
所以先咁串掛
閪唔閪有樣睇 Wendy睇落真係nice好多 可能鬼妹仔性格
物以類聚
你啱
佢同Sunny後期係倒轉
徐玄由我結同容和純情路線
變而家有啲Yo(eg 上認哥跳Shake It跳到high)
但Sunny去到Channel SNSD嗰一輪開始變得含蓄
允兒睇落後生過佢
神顏接唔到棒sosad
正正常常一個女仔咁 有咩好昅
反而我就成日聽到啲靚女話自己冇人追 圍埋女仔堆
其實係隻眼有分別
唔多了解
不過忙內形象多數係塑造到乖乖女 團寵咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞