脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 23

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
但效果一樣?
係咩黎? 好似幾有效

thx
巴打食邊隻鋸棕櫚?
好似話抽出物先有用
有無人有研究過hairmax ultima 12把梳?唔係好見到有人用。見到YouTube 有人拍片見到有用。不過又唔知係唔係打手。
想問下宜家用緊藥性洗頭水

但佢話要隔日用,平時可以用普通洗頭水

有無邊隻牌子嘅洗頭水介紹?

洗唔洗揀d生髮再生髮液?
想問下巴打們
同foam 係未洗頭前用 等乾左再洗頭沖涼
定要洗完頭 乾左再用

如果洗前用 一般幾耐會乾 朝早番工要預時間
如果洗後用 個頭咪會gel埋一住?
karris0886 謝謝你
可能已經保住咗呢
停咗唔搽後果好嚴重 你擔當唔起 會甩得嚴重過之前
快過以前向後速度當然可以安慰自己無食個話依家己經係一拳超人
今日第二日搽 好驚第時一停左甩埋之前個d 十年巴打有冇咩建議
有無用人
藥性洗頭水
洗頭個陣會
甩多左頭髮?
有無人用
藥性洗頭水
洗頭個陣會
甩多左頭髮?
有無巴打分享下點用
仲有岩岩係髮森買到貨 係大陸運落黎
有d擔心品質
有無係eBay Amazon 買開既巴打
請問一下各位師兄,我上星期係amazon買左盒kirkland minoxidil,計返港紙大概二百鬆啲。但我再google返呢隻品牌個價好浮動下,擔心自己買左假野
其實我覺得200蚊..買到一支Rogaine Foam
就唔好買KIRKLAND啦..
買KIRKLAND都係貪平者

-------
另外有無師兄長食保?
想問食左幾耐同係唔係性慾真係減左?甚至硬唔到?
now 320mg ok?
我都唔太識,都睇見人咁講
同森髮有賣一隻鋸棕櫚都係extracts
所以咁問問
我剛係amazon買左3支foam,
找到間sell from amazon既
應該
就係now 320mg 其實有冇用真係唔知 但我見平平地應該又唔會食壞人所以照試下
頭頂轉位比較薄(1-2期), 髮線冇後移,但係頭皮容易痕/生瘡,係咪食藥比較好?有冇巴打同我差唔多可以比啲建議?thx
我都係森髮買 見到係大陸運落黎果下都嚇一嚇
但睇包裝同裡面D野我諗唔係假既 應該係佢個倉係大陸姐我估
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞