脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 23

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
家陣每日5mg口服minoxidil
食左2星期 狂脫期好勁 洗頭兩隻手全部都係頭髮 好撚得人驚
救命
想問下如果係地中海咁脫
如果係咪一定係髮轉甩先
會唔會個轉冇事但頭頂甩
有,幾錢到,tg傾??https://t.me/Kinjer
係香港植?
Kirkland呢隻我都用緊
巴打你買開幾錢?
用開生髮水同ketoconazole洗頭
想開始試吓食埋藥
一食就要食成世 邊隻最平適合長期作戰?
有冇人食開可以介紹喺邊度買?
Foam 6 700 有咁平?
睇親都成起碼$900蚊半年,水劑就500 左右半年
問吓電髮會唔會導致脫髮問題甩得更加嚴重嫁?
本身M額 唸住電個髮唸住遮下 點知尋日發現出現左條痕
都唔知係因為頭髮變曲 所以露左條坑出黎 定因為脫髮
唔想食保記呀
想問下圖中既m額情況算第幾期?
本身天生都額高
唸緊食唔食保記好 但食就要食一世 又多副作用
定係由得佢 遲下去植髮算呢
保X堂

用左1個月 未見效.
Kirkland係平 但我鍾意ROGAINE 泡沫多D
一來泡沫易用D 二來無KIRKLAND咁立痴痴.
應該係第2期-第3期
有無髮轉睇埋?
係啊香港
fut 後尾枕個傷口要耐先復完?
痛咗幾耐?
想問個轉咁樣係咪開始出事
甩出黎有幼頭髮,前額冇m
屋企冇人甩頭髮

痛就從來都唔係覺得好痛, 佢入面一層用可人體吸收既線縫, 面再縫一層就手術後一個月拆, 但完全埋哂口感覺正常番都2個半月左右, 去到第5個幾月個疤痕先開始消失, 依家7個月得好淡淡一條幼粉紅色線係開刀位, 反而係我無估到植髮區麻木麻左兩個月先至逐步有番感覺, 有少少似係隔住一層痕痕地但R唔到位既感覺
Tg想買藥karris0886 唔該

髮轉算唔算甩得勁?
輕微出事 有得救
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞