脫髮 救髮 植髮 紋髮 織髮 用藥買藥謬誤討論 暨 你問我答 23

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
咁真係寧願戴假髮都唔要陽痿
但長沙個個有無機幫你睇/check?
好似冇,但過多幾星期可能會,唔敢講
其實個個都係雪糕棍幫你了個頭睇,脂溢性好易睇到,唔洗機
因為想check埋雄禿

正常人係前中後左右嘅髮質係一樣?

會唔會髮旋會同額頭前個d又唔同?
中環個個真係唔掂,擺到明拖,我都話脫得勁,佢仲開防脫比我,我琴日立即去買韓保
頭髮髮質應該成個頭都一樣,我都唔知我自己係咪雄禿,答唔到你,驚就買左韓保食先,橫掂都要3-半年先有效果
咁佢點講?如果脂溢性

我之前個個家庭醫生,開左消炎同講我係生暗倉咁,唔好食咁多熱氣野就完
就係怕食左有副作用,扯唔起又蛋痛又會甩曬本身頭髮
脂溢性佢會叫你買仁山利舒洗頭水,開左幾隻消炎藥加類固醇,但我覺得都好難消到炎
驚咩,食左先啦
到時脫哂你仲驚,
我諗都冇諗立即買黎食
有無查膏?生髮水個d?
第一期諗用外服會唔會好d

聽其他師兄講一食就一世,一停就甩
味必,我夏天個時冇脫係今年秋天先出事,如果食到去下年夏天正常番我就停,同埋兩年後我會移民去英國,好多人移民完d皮膚病會好番,所以我點都食兩年
我今日買左曼秀雷頓噴頭皮個隻藥水,睇下好冇用
用外服我覺得哂時間,姐係等如你生暗瘡你會揀藥水定a酸咁解,我會一揀揀個最有用
姐係你係秋天先發覺?

因為我1個半月~2個月先剪一次頭髮

係幾日前剪完頭先知,本身甩我唔知定突發性
硬係覺得呢度個base好細 google吓post-finasteride syndrome停咗藥都一世陽痿 受害者真係 好 撚 多 唔想較飛喇唉大家睇路啦
通常你覺得係就係架啦,你最清楚自己身體
頭髮有冇變幼?
唉,玩撚完啦,想死啊
30 都甩左成年 搞到個頭又塌又亂 忍唔住剪左skin head 成個月了 個頂都係咁甩 頭既周圍就生得長啲
咁就chai下都會甩成咁

lm
我都係甩短
留tg傾?因為脂溢性皮炎甩髮呢到唔多人有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞