連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
連衛兵說不
其實我又唔係叫大家照單全收係兩邊都睇之後自己諗,佢係要講到我叫人淨係睇左媒
連登仔邊識分左右政治定經濟左右都分唔清啦
OAN係咩媒體 無人答我
新唐人信三成
負評我我俾的
live果啲點樣係fake?
請出招
OAN 撐Trump 撐到行既媒體
睇多D先岩
如果唔係邊有得笑
醒過你就癈佬
反你就5毛
你不如打飛機啦
咁你講下佢因咩人格破產?
真 樓主中肯
Fox vs 當事人 .
邱騰華:加拿大製造的產品 怎可說是美國製造?

邱騰華認為,美國的做法等同要求香港說謊。同場的的工業總會主席葉中賢又批評,美方做法會做成混亂,「𠵱件嘢(貨物)真係made in Hong Kong,我哋就made in Hong Kong,𠵱件嘢真係made in China,就係made in China。」

邱騰華用英文回答傳媒提問時又指,「加拿大製造的產品,怎可說是美國或墨西哥製造?(could a canadian product be labelled as US made or Mexican one? I think it is defy common sense.)」

你講依個???
支那01都有提
你係咪聽唔到
Sor係我錯,返去聽多次
望下港共政苦就知點解經濟左右分唔清
呢編文先文滙大公style.....
咁所謂嘅最大tax cut計劃係右啦掛
唔係咁都有得駁吓話
撐Trump可以,撐到話佢行左翼路線就癲少陣啦
幾時有話齋睇CNN,而家連登仔當曬Fox 係聖經咁
佢由2018年咁上下開始放fake news 唔係選擇性無視,係要小心D
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞