連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
五毛
有時睇佢地左膠前左膠後 真係得啖笑
淨係想睇自己鍾意睇嘅嘢 唔同立場嘅嘢一律扮聽唔到
仲好意思笑藍屍
敵人嘅敵人就係朋友
大紀元 郭文貴 全部都要撐connect晒就贏
大紀元上來我做野的地方sale落廣告都算,仲有勁on9咁sale我法輪功,更on9咁sale我.... 都係唔講啦
識聽嘅話佢啲大方向幾準
OAN 前排先有人share出嚟 真係
其實冇所謂
邊面啱
最遲香港時間11月5咪知。
你呢句其實同啲廢老講美國警察都好暴力無分別
兩邊都有問題 但係連登仔淨係會鬧一邊
另一邊嘅問題全部扮傻唔理
連登某啲侵粉個款同大陸班小粉紅一模一樣
佢地會話大學都接受用大紀元做汁

所以報道可信
連登仔見到黃痴瘋,下面都濕晒啦。邊有咁醒識 分析是與非。
計我話係連登仔面前唔洗持相反意見,只要講支持
支持痴瘋,支持泰國獨立,支持香港獨立,我已經講唔出啦,真係好on9
CCTVB係全港最大電視台,咁係咪又要照單全收
FOX喺侵上台前個朵已經一早臭晒
睇住你班基本認知都無嘅忽然美國政治狂熱者日日做埋啲小粉紅行為
都唔知好嬲定好笑
依家telegram仲有一堆所謂 news channel 全部都係content farm 但係啲人照瘋狂share
其實你有冇睇過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞