連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
連登仔話大紀元D料好堅
可惜
有冇得推比外媒睇
Source
藍絲班柒頭睇完cctv同人民日報就以為自己最中立
樓主講得啱
以前唔講大家都心知肚明, 自動自覺無視 大紀元 / Fox
真係估唔到有畫公仔要畫出腸嘅一日
我有follow nyt fb
d針對trump 既報導真係不了
成日出埋d所謂fact check
Trump 講錯就misleading
Biden 講錯就mostly correct
正如美國媒體
如果你齋睇CNN 同埋啲親民主黨 媒體
啲懷疑拜登醜聞 你唔會了解到

對於媒體第四權 個光普 應該要係廣闊

如果社會只允許 一種報道 就係社會嘅悲哀 就好似某個角度人權嘅剝削(公眾知情權)

第五權 網絡 百花齊放

樓主唔好咁狹隘,如果有日無連登 ,香港人只可以睇文匯 大公,你就會明。共逸
怕咩丫,有咩事瀨晒PR 五先藍屍做咪得
連登仔永遠係無辜
而家啲右膠侵粉惡過紅衛兵
唔啱佢哋聽嘅就係左膠五毛 fake news
啱佢哋聽嘅就乜柒都可以係 source
連登就係平均返平日睇cctvb既洗腦新聞,
之後班5先屌返人轉頭話人淨係睇fox。

明明自己係個籠到笑其他人
大紀元我只睇人物訪問,佢啲fake news我都唔撚睇
呢個post真係群魔亂舞
成班死弱智衝入黎話fox係fake news
真係駁都廢撚事
左膠可以返去睇xinn
唔好咁啦
我唔鐘意男人加
大紀改善好多 唔睇大紀唔通睇大公咩
呢類「將意式形態 標籤成對立」唔知點解咁多連登仔buy
上便就有一件
OAN即係 新唐人 大紀元? 仲有一個係咩
其實侵侵係左 只係而家興極左 佢睇起上來係右
「越激進越鍾意」都算合理,就係嗰啲人先會外交上會嗌得大聲啲
但係現今中共係由溫和左派同溫和右派雙方製造出嚟嘅問題(想用市場開放中國),無必要打「左膠」稻草人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞