連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
大紀元算唔算係黃色大公報
FOX = Republicans
CNN = Democratics
郭文貴 = 鳩噏當秘笈
大紀元 = 武俠小說 本故事純屬虛構如有雷同實屬巧合
一睇就知你係中年廢老返香討啦
因為侵侵啱曬連登仔 個 type
串嘴,強硬,想鬧就鬧,做嘢未必啱但係都講得出做得到,China 頭 China 尾
啱曬 racist 連登仔
平時覺得扮中立打哂兩邊好on9

但呢個post真係好高質

兩邊標籤完人 再話對面標籤

再唔係留啲完全冇營養嘅廢話

咩連登仔淨係會聽自己想聽到嘅嘢

出名無獨立思考

專信fake news

講嘢唔啱佢哋心水嘅話

你就係五毛,分化撚,熱狗。

有咩就講啦屌 講埋哂啲廢話
兩邊都話人連登仔
先唔講自己都係連登會員喺度留言
原來會員覺得連登係負面嘅
總之我覺得負面我唔同意嘅人就係連登仔
epoch times雖然有bias(who doesn't) 但其實ok
仲要已被左膠支共打成far right
可能你對佢都有偏見

其實係應該咩都睇 係咪可信就自己決定
twitter FB censor風波都係因為咁
信咩應該由美國人自己決定
兩邊意見都應該容許
左膠報都有好用嘅時候
都會插吓biden插支共
NYT講香港警暴直頭係pro

Hunter單野我都覺得要保持車距
不過big tech反應 + biden陣容無完全否認
我就覺得有d料到
香港d有錢佬都識直接告人誹謗啦

有班連登仔又真係好撚癲 Qanon都有人信
所以我之前先開po叫人唔好出征倒米
又或者除咗標籤廢話同謾罵之外
根本就冇咩實質野好講
講嚟講去都係自己的主觀判斷
係 仲有成日見P牌仔話人兒登仔

唔係你班仆街一窩蜂湧入連登

連P牌都唔會有啦

當然作為一個開壇第二日就上連登嘅人當然唔覺得連登高質

但你班仆街令本身低質變更加低質
連登仔要上少D連登
上次邱騰華講香港製造個個記者會,蘋果話佢用加拿大類比,我特登去聽曬個記者會,佢根本無講過咁唔係作新聞?
次次總有人一句"大紀元" 去discredit佢地媒體, 真係睇到熟哂

只要叫大紀元就一定係錯, 咁不如講宗教團體唔準做傳媒啦, 佢講對就係對, 錯就係錯, 捉住佢地信法輪功做乜? 明居正都練法輪功啦, 佢似唔似痴線佬呀? 台大政治系名譽教授黎架
希特拉喺經濟上某程度上係左翼
佢主張嘅國家社會主義 都係國家主導計劃經濟
但係唔係以工人控制Means of production 為目的 強調「民族」同「國家」為主導

相反地 共和黨絕對支持對經濟嘅deregulation
只係喺Alternative Rights嘅思潮下 反對全球化 支持保護主義 唔願意同傳統盟友合作
絕對同左翼扯唔上關係 只係傳統上 美國政治嘅共和黨係會受中部州分嘅工人同最有錢嘅人支持 民主黨受白領 中產同城市人支持
班農gg完 文貴仲未收檔咩?
人地成功爭取退黨保平安啦
In 幻幻we trust
我只係講CNN 報過個啲"事實"囉
拜登個仔有布理斯馬好大股份 事實
拜登個仔係佢老豆去完烏克蘭之後先得到啲股份 事實
拜登去烏克蘭之前布理斯馬老細比烏克蘭政府告緊 事實
當時主案大法宮係索金
索金係拜登去完烏克蘭就比人炒左 事實
拜登番美國之後講佢用十億金錢處理好烏克蘭問題 事實
布理斯馬老細脫罪 事實

就算冇NYP 單野拜登都係有貪污la
都唔講何志平同拜登家族啲關係,只係講呢單野,佢都冇資格做總統la
睇野睇仔細啲la,盲目支持左派冇用嫁,佢背叛得烏克蘭一樣可以背叛你。大豆侵的確只係睇利益,美國中心,但係都好過個貪污成性。 都唔講左派呢10幾年都搞唔掂中共,又處理唔好中東,北韓更加,侵侵四年時間全部都情怳有改善,以色列同中東國家都破冰。
家下拜登上味又變番14年咁,個個都嘴炮,人權問題講下算,搵錢為重
哈 出現了
真,正如藍絲睇文匯
邊個city 咩工種 同咩人(1st gen/2nd Asian?/white?)hang out?
唔質疑你身份 係想了解下你背景 點樣可以得出同樓豬好唔同嘅睇法
人一定有bias 唔係我地社會駛撚法官咩, 佢地個訓練就係去偏見化

你想自己黎, 試下咁, 好似話, 出左對Biden不利新聞, 其實cnn係潛水唔報架, 你真係要等幾日, 等到佢地搵到點反擊, 先會報, 仲要報反擊果個內容

相反阿侵出左事, Fox係立刻報, 唔會等

你要check可以一出新聞就檢查兩邊, 你自己會發現, 好多野真係要你自己查, 唔係就會變比樓主帶風向的弱智仔
淨係睇連登五毛好唔好?
郭文貴不了
連我都有信啦,大紀元算老幾?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞