連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
前兩個fake news

仲有果個喜馬拉雅乜柒都係郭文貴既垃圾黎

Fox News (只限報導)勉強可以睇,但評論可以不理,CNN同fox 係平衡時空黎,兩邊都睇完自己落結論

朱利亞尼個名係美國臭過屎,佢講足成廿年911講到冇人理,要刷存在感近幾年出名放fake news

拜登醜聞唔係唔理,但要諗下點樣入手同人講,而唔係戰狼上身 而fox 同giuliani 呢兩個字一出現=趧客

雖然仲未有連登仔睇,但唔該千祈唔好睇OAN班on9(我真係驚有呢日)
反送中之前連登會屌大紀元
而家直頭當佢係汁
新唐人同大紀元都有人信仲要當汁根本癡撚左線
我都好奇點解次次 tag Giuliani 都比人圍插
我跟到郭文騙坐船走佬
依家條友係咪係船度j緊冰冰片?
連登仔淨係會聽自己想聽到嘅嘢
因為近一兩年佢個名實在太臭
CNN同FOX 新聞可以睇,評論兩邊都不了,自己落判斷
其實明知自己有一種立場就更加要睇對面講乜,清楚人地觀點先可以反駁,美國民主社會黎,可以辯論
其實蘋果日報跟何志平條線查到拜登解釋100萬美金出事實有出入
仲出埋英文稿
不過外媒冇人理

US court files don’t support Hunter Biden’s claim about receipt of US$1M
https://hk.appledaily.com/news/20201018/3WS3IXRY55FBFFNDZH467GQGKM/
其實蘋果日報跟何志平條線查到拜登解釋100萬美金事實有出入
仲出埋英文稿
不過外媒冇人理

US court files don’t support Hunter Biden’s claim about receipt of US$1M
https://hk.appledaily.com/news/20201018/3WS3IXRY55FBFFNDZH467GQGKM/
邊忽可以辯論?
Twitter / facebook bam 9人
由頭到尾Biden都唔敢話人地d野係假
係假仲唔告9人咩
其實成單野重點係FB TWITTER 強硬BAN先搞到咁大頭佛
都唔關咩fake唔fake news事啦 佢越打壓越令人懷疑
識睇一定睇蕭生
我老豆藍絲但佢屌9 睇大公報/文匯既報導 misleading or even fake.
黃絲版既大公報(即係 大紀元 ) , 連登仔當係寶
識睇一定睇人民日報
逢大公文匯必反,果然係男屍
我又奇怪
香港蘋果日報都查到拜登仔就收100萬美金講既野同美國法院文件有出入
美國D唔係fake news, 唔係大紀元, 唔係郭文貴, 唔係fox, 唔係朱利亞尼又會查唔到既?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞