連登仔睇少D大紀元、郭文貴,fox同朱利亞尼啦

298 回覆
493 Like 156 Dislike
不嬲無睇 我睇開大公 文匯 環球時報 人民日報 nyt同cnn
唔知點解佢地會咁撚信侵
係因為佢反建制反pc?
因為佢講野成個網台主持咁?
因為佢“有錢”符合精英既定義?(btw其實佢生意失敗 敗晒老豆副家產 本來要破產 不過最後成功做左債務重組)
因為佢做野夠簡單直接大家睇得明?
定講野夠爆 ?
有冇侵fans解釋下?
咁你唔信fox 唔信cnn 唔信msnbc
咁你睇開咩媒體咁巴閉
文匯定旺報?
樓主5毛
郭文貴講乜我都信
前提係

佢些牙左范冰冰西照
正解

唔好令連登變左小眾陰謀論神秘學論壇

雖然果d網有d野好啱聽

所以我不嬲見到大紀元, 新唐人,OAN汁就拉
I guess they are just stupid
me too
從來都唔會叫人睇小啲
係要識有獨立思維
學識分析同辨別是非
第一 我唔係任何人既fans 如果up to me 我都唔簡拜登
第二 佢個仔收中國10m因為佢貪心 因為拜登唔識教仔 因為佢地成家corrupt
so?
從來都係話唔好盡信媒體
蘋果日報喺運動之前一直都係全港其中一份公信力最低嘅報紙
依家因為政治原因升上頭幾名咁解
依家好多連登仔當曬西方右派 甚至far right媒體係神咁拜
越激進越鍾意
就算係fake news都照單全收 仲要周圍share
討論得政治唔會有人係just stupid
一定係有d特質符合佢地需要
咩叫當係汁
尼個係咪左媒風向post黎?
其實Giuliani 衰咩
前紐約市長,最出名就係打擊班黑幫
你地呢啲極右/黑暴/imbredneck低學歷/唔識英文既人咪要睇fox同breitbart 呢啲圍爐,我地睇開nyt 個人都高級啲啦
你係咪想比痴瘋 開拓你後花園
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞