【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
尋日嗰場如果跑得多都係因為俾人撚到馬騮搶波咁撚先跑得多
所以一路想唔踢343 勉強轉陣效果都唔好
有啲人根本唔啱踢433
唯一出路都係買人轉陣
踢邊路始終要有個人突破能力好d,淨係打身後 人地隻閘唔上前已經收皮
愛狗後期打雙箭頭 龍蛇右翼 達蛇左翼
牙波羅包哥 你係咪冇睇波架咁樣又叫左塞右塞
明明就係冇佢戰術左右 比人睇穿左姐
琴晚唯一正面既野係saka 真係幾有talent, 傳帶既基本功同決定都好, 唯一缺點係個樣
打弱隊出佢係有佢作用 但Chance created有幾多係對強隊 你要為咗佢要搵更多防守球員幫佢 咁仲算唔算攻守平衡 你係要搵單一數據來講咁冇得講啦 上季我1g2a你唔講?
平時有叔踢lwb會cut in會入攝拉走對面中堅
出沙卡就唔同踢法 on ball好多
10分鐘論
個樣先係優點
真係好醜
但進步好過2b成條街
佢個典型黑鳩鼻
打弱隊出佢係有佢作用 但Chance created有幾多係對強隊 你要為咗佢要搵更多防守球員幫佢 咁仲算唔算攻守平衡 你係要搵單一數據來講咁冇得講啦 上季1g2a你唔講?
前場做好啲 咪會比到壓力對面 有球權咪有機做到攻勢
做多兩個上半場後段既攻勢都有少少機啦
仲有顏色
其實成日話出燒無防守係咪都市傳說黎琴晚場波唔見得出安個d 防守就好平衡
好想尼基迪亞 巴丁同saka成材
力架迪亞不了
仲廢過埃及

1月賣俾英冠算啦
2b尋日球扭波
禁區之王 未來英格蘭國腳神射手兼隊長 個樣又靚仔又有我廠DNA
我依家情願唔出燒
200%箭靶
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞