【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
其實都係, auba依兩場對利記曼城真係隱左形。以前屌燒啲野用番黎屌續約後既auba都得, 25萬鎊周薪, 唔計燒全隊最高, 球隊落後仲要身為隊長應該挺身而出, 帶動士氣, 尋日真係好沉, 希望佢只係狀態唔好,之後會踢番好, 唔想auba變合約戰士
今時今日見到啲人出唔到燒係到賴達蛇真係忍唔到住笑出聲
還我愛美死
還我愛美麗
根本就打稻草人
講到有燒就會贏咁
愛蛇
電蛇回撚晒塘 下年唔好續 續細梅 holding 夠
前鋒用巴丁-nk-Pepe
呀達要求啲球員多跑動同埋全部人都要有份幫手防守 燒唔會做到前場逼搶 再講出佢打強隊不嬲都係隱形多 反而冇創造力係個陣嘅問題 打返433 3中場出X34C8派對 睇下派對防守可唔可以解放另外2個人進攻 呢幾場見到C8X34 through ball唔差 c8前幾場後備落來做到好多chance 今場防守壓力大冇乜創造力都唔怪得佢 前場就想出羊拿Saka好過睇安同屁屁
講得好!
愛蛇
達蛇
我覺得佢尋日又唔算太差wor, 上半場有幾下奇襲去到中圈搶波都造到效果
Saka 羊 比比啦
拿狗後備出嚟波都傳唔掂
還我廢籠
燒正選就算數 唔覺今場出佢可以改變到啲咩 但好想佢有機會可以打返後備 畢竟後備望落冇咩人好用 打中下游對破密集都有幫助
燒大戰潛水
換燒不如換我踢
我手術刀仲勁過佢
Laca can’t even pass
右面打直3個 今場中哂
其實真係要出多啲比比, 俾佢去人地禁區尻扭, 依家var咁嚴, 只要對面後衛一慢左中腳唔中波就一定12碼,一重播就無得走甩(我知上季pepe有幾球12碼俾球證黑左)。 李城對曼城都有三球12碼, walker防守都唔係咁穩, 如果Pepe尋日多啲去佢嗰邊突破話唔定搏到12碼。我地今季英超仲未有12碼射過, 既然進攻未搵到form, 唔去搏下12碼真係好蝕
安>laca
Emi would’ve saved that
琴晚果球應​​該係
成張都中晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞