【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
利迷惡夢!VVD或需要養傷七個月
https://lih.kg/aEiitrV

基迪亞=舒利亞
巴丁=朗拿度

打返442 呢兩個雙箭頭
尊重下埃及 埃及暫時今季最好表現中場
洛神先係
太多人不願面對
1. Gabriel 有身型有傳波有防守 後防定海神針
2. Tie仔成條左路打晒 係防守差啲 4後衛陣cover唔到 可能3後衛會發揮得好啲
3. 電sir幾穩 唔覺有咩大錯
4. 比狗一貫發揮 無期望無失望 有價好賣
5. 羊好似食咗豬油膏咁 決定同傳波都慢晒 不過可能因為曼城回防太快
5. Saka 真係意識好走位勁 但唔識同tie仔配合 有時tie仔上嚟助攻 saka好似無意識要幫手拉空咁
6. 安 全場隱形 出nk逼搶可能仲好
7. C8 xhaka踢得算穩陣 但創造力真心麻麻 留意到xhaka好似收到order要逼對面中堅 上到好前同前面三個一齊逼戈 想搏人大腳傳咁
8. Pepe 唔知做過啲乜 拖慢晒進攻 又扭唔過對面 只可以回傳
可唔可以理解成你認為有前場迫搶就會連和 對隊波冇幫助?
saka 上限最高, 個人能力好之餘夠冷靜
包皮啲傳波決定太慢 有時拖到凍哂先傳 要再下下苦功 但啲防守路數好好j
跪住行守阿古路
佢好少傳啲risky pass同長傳
會等中場落返嚟先比 所以會拖慢咗
嗰下見到都o撚咗 勁到仆街 lunge住防守
包皮琴晚有d 波諗太耐, 人地防曬先黎傳, 有幾球就係咁傳失, 不過防守真係好j
反而覺得係隊友現位唔靚同埋鏝截啲路線係準 先令對中堅出波慢好撚難搞琴晚 成隊都係好想跑咁
有既 有球幾深刻後場解到迫搶一野吊到去中圈 就係安控失左
auba打中啦
未開波嗰陣連commentator 都係話auba打central striker
點知一開波 變咗安打CF 已經心諗達蛇玩乜撚...
痴線
到而家都仲有人抽緊痢狗
癲左
包皮尋日幾穩
原來而家反猁=藍絲
跪住行守阿古路真心勁 細梅送左PENALTY了
嗰吓幾𠹌型
我唔反利(文尼條陰濕狗除外)
但見到連登班傻晒猁就好鍾意激佢地
咁我係咪藍絲
尋日Lwb出叔
LW saka
auba 置中
唔出安可能仲好
安真係對弱隊先勁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞