【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
冇計隊入面真係冇咩創造力球員 琴日創造力最大已經係saka 冇幾多chance 做到 所以平時靠密集防反降低人地既big chance 但對阿古路/mane呢啲自己揾食既影響冇咁大
真係鬥攻都幾大機會輸兩個球差以上
因為全能足球係現代最強配置
但唔係隊隊都有咁嘅人腳資源去踢
同老細sale可以sale到好美好拎錢
但結果好多變東施效顰
其實同雲加當年死踢傳控一樣
想學疤 但用埋啲垃圾打出來
咪比人地務實少少嘅強隊456
咁當然果啲所謂強隊
出到去都會比真正踢到傳控足球嘅疤sm
唔係鬧你Ching屌安姐
不過佢呢啲咁消耗體力嘅打法
未必可以捱到成季
維拉踢少兩場仲高分過我哋
-2 幾場cs
維拉7:2利 但我地3:1輸比利
維拉今季真係好勁
買人又買得好
或者有機會爭歐洲賽
不過十年之前維拉都好勁
成日都有機會爭四
其實auba傳波都麻麻,成隊中前場得saka同ceballos俾到具穿透性既準確傳波,其他都係俾大位多,auba同pepe一冒險傳波就例牌傳失,之後就係人地反擊,相反曼城全部都傳得帶得射得,好大對比
根本個陣差奧燒

奧燒企返傳統10唔使佢防守

創造力量同幻想會嚇你一跳
c8尋日好似踢得太後, 好似xhaka踢得仲前過佢, 我哋喺無ozil既情況下中場真係好需要佢啲傳波create chance, 原本以為安都造到啲靚既傳送, 點知暫時除咗第一場佢表現真係太令人失望
皇post 已經叫施丹躝
其實今場最低沉果個係羊
比比下半場無耐就無氣

唔怪得哂安既

而partey就明顯未ready
都係輸一場兩場啫
不過cadiz射門數目可以同皇馬相比倒又真係幾出奇
幾耐冇睇波呀
最有把握係作客鏝都講得出
高狗來之前或者算係既
的確阿仙奴嘅343 已到樽頸
所以先至要Partey 轉433

其實由原本433 突然轉 343 先安打中鋒位

Saka Auba Pepe
Willian
Xhaka C8

Auba Willian Pepe
Saka Xhaka C8 Bellerin

我覺得琴晚數據上唔算差喎

仲有Partey
呢度咪一樣叫達狗達狗咁叫話寧願要返愛狗
愛蛇快樂足球喎
成日大波 臨尾刷角 邊個唔鐘意愛蛇
又有2&b 黑b笑下
上場fa cup贏曼城全靠細梅 埃 點知今場一個都唔撚出
其實覺得而家隊波踢442都唔錯
仲有牙叔
仲有基迪亞同坦聯賽盃贏利狗
諗諗下我哋讓咗半隊主力 琴晚唔計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞