【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike

#StandWithOzil

0攻力
接番藍斯番黎仲好

真 我藍起碼有後上
十分鐘一張牌,踢多陣就走人
唔計今場:

Minutes per chance created under Mikel Arteta (from open play in brackets)

39 Özil (54)
56 Nelson (89)
59 Pepe (87)
66 Ceballos (96)
89 Lacazette (89)
94 Saka (99)
125 Aubameyang (125)
184 Xhaka (184)

*minimum 10 chances
Willian only has 5 - his figures are 63 overall (105)
問題前場個chemistry真係0
得saka敢去下波
成季都打343
應該可以收皮
決定請愛蛇做助教了
愛蛇換人勁果斷
場波悶到仆街
你話轟轟烈烈咁對攻輸我唔介意
而家係攻唔入,成日係人地前場猜波,一係就猜失波,然後D波傳唔準俾唔到位
我都唔知想踢乜
定係一開始想守?
但你輸左球唔係應該攻佢架咩屌你老母
最大問題係邊個話打得開放啲就會比人炒
李城維拉列斯有無比鏝猁炒?
達狗個部署擺明係想守到鏝自爆,
但人地攞一粒先。
唔用結果論,呢個部署係冇問題(賽前)
失一球之後唔打high line因為一輸到2:0就冇得打,
呢到都明,但半場最起碼要換走擺明呢場唔岩踢既安走先,
70分鐘(最遲)就一定要壓上去打燒味轟鳩對面,
明知鏝條後防集中力唔夠,
你都唔炸佢,同埋你一炸,佢後防一定要內縮,
你打得最好既saka 就會係邊路有位用波,
今場比我既感覺就係達覺得輸少當贏
換人係慢左少少
我仲諗住牙達會半場就換
如果早返啲換個效果可能會好啲
真係有啲保守

到最後30分鐘係錯撚哂/根本冇落過order
3張安係咁上下
講真足球場上如沒有艾蘭尼 打碌撚
求你回家啦
雖然我都想
但唔實際
呢場唔計 我地達蛇念舊唔忍心作客炒對面咋
愛蛇教進攻 前場用坦狗落底出波
對面個光頭佬都唔錯喎
不如叫達sir簽佢過嚟做助教
鏝城今日真係唔係踢到超班,點解輸一球會冇撚哂鬥心冇人做返逼搶?

上場列斯聯都教埋你踢喇,逼撚到鏝要換後防球員棄攻求和。輸唔撚係問題,問題係成隊波都好似唔想贏咁,反擊打打下又踩停個波回傳,想點撚樣呀

返六日仲要捱夜睇西波好撚嬲
唯一好處
進攻會變433嘅
Saka 會去中場打上去
成隊除左saka好似驚左個波咁
冇人帶波上
奧巴再係咁錫身既話,無一隊會驚佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞