【十分鐘派對】阿仙奴20-21球迷吹水區MCCCXCX

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
廢龍陳日應該接實
出青年軍練下is ok
羊=新ozil
陳晚得saka仔踢緊波
收山也是正常 可惜利太善良
https://lih.kg/2247603
成日話戰術係前場逼搶,但尋晚連後場逼搶都做唔到...
都唔係淨係出唔出燒嘅問題,成隊波進攻仲未有 form,控傳突破除左Saka全部都冇,希望只係狀態唔好,下場可以上返啲力
包皮真係好抵買
期待Saka 巴丁
拿狗就快d躝
saka auba pepe
——— 安 ———
xhaka party

咁樣應該係最已陣,之前覺得auba無支點+想利用速度先擺左係邊路,但上半埸後段開始auba入返中間又可以撞牆又可以入攝,已經證明左auba無支點其實係9up
最重要讓返條邊路比有單兵作戰能力既saka

呢幾球都係auba入返中路做出黎
占士傳得射得跑得 搵燒來比真係笑撚咗 出佢打強隊咪又一係隱形一係回後駁腳 講到出燒會勁好多咁 講直線尋日都有幾球啦係前場唔入咁解 日撚日係到燒燒燒 依家都擺到明唔會出佢 仲有咩好討論 咁鐘意燒睇返紀錄片算啦
原來達子係basque嚟
何妖
Minutes per chance created under Mikel Arteta (from open play in brackets)

39 Özil (54)
56 Nelson (89)
59 Pepe (87)
66 Ceballos (96)
89 Lacazette (89)
94 Saka (99)
125 Aubameyang (125)
184 Xhaka (184)

Ching平時用收音機聽波?
Nelson都排第二 你做乜唔問點解唔出Nelson
nelson尋日咪踢左u23,同埋燒openplay 54分鐘一個chance明顯贏第二位一條街啦下話
猜完一定係左路t卡羊攻,阿婆都識守
拿卡可以躝
呢兩場冇乜迫搶老老豆豆
出安不如出Nelson
Auba入攝贏晒,就算做支點都唔見得差過拿卡
所以唔係auba唔跑
打左邊比人睇穿晒 仲要對walker
問題係我地transition真係好慢
但big 6入面跑最多
同埋你冇睇季尾?同人腳又咪咁迫 羊啲u型遮線冇哂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞