[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
短手狗俾撚狗雪到唔敢屌後防
撚狗=二世祖 直升高層
勁左幾場就大支野
撚狗:對隊友態度唔好 雪
arteta 都搵死球教練幫手啦,哥狗又搵個大自己幾十年既副教頭,撚狗以佢資質可以進步得好快,但佢師又未學又唔搵個人磅住自己咪出事囉屌
當日炒遲摩狗錯失高普
希望今次油王識諗
講得好 Kepa廢係一回事
呢樣後防問題咁嚴重 根本唔應該推卸責任
瀨落私怨焦土度 完全唔專業
依家玩科學體育,乜都講data講stat
正常係要咁玩
仲要一開始教羊仔時
喺車搵唔少人幫佢
真係靠家族二世祖
當時真係心諗on9 龍門點解唔可以屌 佢睇得最多嘢
打 “撚狗”呢兩個字 打到而家打個撚字就出埋個狗字出黎 唔使自己打
睇完鷹條片joe / jody 都由佢,體能教練嗰兩條撚樣波又踢唔掂又冇往績支持,隊波又五勞七傷咁,搵返啲真係教人操野既教練啦屌
林狗唔識教防守 就任由中堅咁做
Do you know that kid who gets his parents to buy him Fifa points so he can have a great Ultimate Team yet still be complete shit at the game? That is Frank Lampard
我硬係迎住蘇狗覺得第二球係短手狗唔企出啲幫波
搞到佢派膠再引致失波,唔係自己犯錯
撚狗而家每場都有新野柒 本身都仲係口裏屌心裏想佢變好 而家真係一場比一場更想佢躝
而家堆人腳 搵肥普沙利都唔驚無前4

所以kepa嘅存在本身對於依家對波就係問題,唔關能力事
有冇原link
煙蛇應該識用Timo同Kai
佢望左差唔多成10秒 仲睇唔到? 同埋人哋已經唔夠你dup位 傳到咁完全冇可能
Information on Virgil van Dijk‘s injury is that he’s done his ACL, and will be out for the best part of 7/8 months. #awlfc [bein sports]

真係收咧
收阿古獸?
撚狗:屌你老味當年我M腳鬥撚走左幾多教練,車仔唔續我約我去鏝倒戈都得呀,而家你叫我搵人幫手屌你老味都岸撚鳩鳩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞