[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
撚狗玩到咁爛咁串
季尾 雲拿 kai 美隊 佐仔 毒毒 廢譚 大袋
全部 transfer list request 就好笑
sorryball黎黎去去都係講嗰幾隻字
有時訪問嬲豬直頭唔撚理講返母語先好笑
成個post最啱聽呢句
講真 依家球壇有邊隊強隊唔需要擔心後防問題
強如五冠王拜仁都成日輸反擊比人單刀啦 唔係贏世一龍門既話拜狗都唔知贏唔贏到咁多
所以林狗問題>後防人腳問題
要攻要守 不顫抖 撚伯必須走
來吧挽手無懼那些全像巴卡的對手
Lampard Out!!!
周中係咪caba叔又要比人擺上枱
頭套強勢復出
點都勁過譚狗條廢物啦

其實佢請個戰術教練然後照抄佢我都唔介意
佢主要作用係震住班星已經好夠
林狗最黑人憎就係呢樣
問題出現左咁耐唔改善 淨係搵球員祭旗
迫搶無效率 防守廢
自己唔識教 唔搵有經驗嘅人幫手 成班助教無料到圍威喂

班球員有能力又後生
咁樣俾人磨蝕青春 好撚慘
尋日第一球禁區幾條友佢都如入無人之境wo
就係要佢呢d
條友點嬲都好 冇見過佢公開鬧人祭旗
有冇人記得Kepa聯賽盃唔出場之後佢喺記者會點回應
要玩高壓迫搶一定要三線緊密,防線少不了要推上去咪會輸反擊,不過迫搶帶黎既回報都大。撚狗教撚到三線斷哂咁鬆散,迫搶遮線又唔識,搵個有經驗助教執下啦屌,講到口臭
拎到歐聯都要out架啦
第一日上黎?
係!知大家好攰!但係我地一齊俾啲時間撚狗好冇!
後防問題除左自爆之外,其個防守體系都有問題啦。首先,中場成日比人一下打穿,直接對住兩隻中堅,J5同kante 都壓得好上,mount 有氣都可以返黎補下位,場場踢足真係沒可能,例如kai 控失個球,Kante 同 J5 都唔係鏡頭入面,其實睇得出只要Kante 同 J5 是但一個留返係後面遮位,防線係尚可。其次,second ball 沒人清,D 彈彈波成日比人執到,依個同條中場線壓太上其實都有D 關係。第三,Kepa 係禁區控制力真係差,D 出迎同高波真係搞唔掂,仲有佢應該提一提對中堅點補位,而唔係比中堅屌返轉頭。
車仔5場入13球,場均2粒其實進攻火力夠曬,但場場都送分比人,士氣都打殘曬。
羅美奧一吸一傳已經穿左個中場
Maurizio, can you explain the incident at the end with Kepa refusing to come off the pitch?

"We don't like to speak about football! It was a big misunderstanding. I understood that he had cramp, so I didn't want the goalkeeper to go to the penalties in that physical condition. I realised the situation only three or four minutes after when the doctor arrived and came to the bench. In the meantime I wanted Caballero on the pitch. The goalkeeper only wanted to let me know that he was in condition to go to the penalties, so it was only a big misunderstanding. Kepa was right, but in the wrong way I think as the way he perhaps conducted himself was wrong. Mentally he was right as he was able to go to the penalties. I realised everything at the end of the match when the doctor arrived at the bench, not before."

原來沙利喺記者會無批評到Kepa
打返單防中 長留毒係中堅面前
都可能仲好過呢家咁

屌你老母中場同後衛個gap大撚過啲老江湖
一係你就壓曬上半場踢同人鬥跑過頭波
呢家唔咸唔淡 唔知做乜鳩 屌佢老母撚狗out
炒唔到撚狗
繼續睇閪波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞