[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
雲拿 Kai 下季玩罷操
我地被迫30m放哂佢地去拜仁

美國狗比PSG原價收購

泰狗見勢色唔對立即跳船

Ziyech已成玻璃水貨

成條龍骨就咁比撚狗玩爛
衰撚過摩狗
繼續閪
“I cannot remember which match we were playing, we were losing 3-1, away from home,” Zouma told RMC Sport .

“The following day, he [Mourinho] catches up with me, he takes me to his office, and he asks me if I am ok. I said yes, he asked me if I was sure.

“I said yes again, he replied ‘Because you were rubbish this weekend.’ Like that, direct. It shocked me, but it made me want to immediately respond on the pitch.

“I remember that it hurt me, that it affected me. But I really wanted to show him that I could react.”

摩佬冇屌錯人
如果個龍係洛里斯一定屌到蘇狗屎眼都爛
林狗唔躝買邊個都冇撚用
你要佢走今年一定要失前4
撚仔先走,天神跟埋走啦
撚仔賽後有咩9up?
Nouman 講得幾好,林伯玩High press 但後防無上番黎,搞到後防線同中場有太多空間,呢個絕對係林伯教波問題
Errors
會繼續support kepa
咁有冇support zouma天神
21 vs 西維
25 vs 獌

2場都輸晒撚仔就happy了
都未必嘅
歐聯分組賽出局應該都夠佢人頭落地
連fb班白卡非洲佬都個個屌撚狗
正係喂波比T11 都夠前4
希望做到迪馬2.0
Zouma 個腦真係無得救
快d炒左條撚屌請肥普爸爸
唔係strong hold到俾曼狗請到就煩
有左C21,左邊順左好多,起碼可以帶到個波入禁區,仲有d威脅,以前果兩個左閘睇到嘔血
成班冇人帶住即時變3線中堅
無球走動只有佢, T11, K29合格,其他都算吧啦
隻手仲係咁撚長嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞