[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
中後場build up
睇果時嘔心
賽後睇更嘔心
咪request囉,呢堆有價有市球會賺硬,唔同果班forever loan既廢柴
好簡單 後場build up 點都要有1-2個有推進能力先做到

有時啲位對死曬 但其實拉開左位前面有得推
我地中後場得捷狗做到
所以先過華錫係幾咁重要
扭完都無用
前面又太遠
則邊又無人
又回後話
中堅唔識傳波,艾斯守強過攻,kante 識截波但唔識傳波,kepa 都唔見得斬得準,後場撚波如玩命
得罪講句,play out from the back唔一定要後場波底特別好,沙狗都係用kepa朗狗迪加azp,但嗰季既後場解除逼搶已經好成熟,唔知點解呢兩季個完成度會退化得咁緊要
果季kepa迪鳩準嫁wo
同埋左仔會逗後攞波
撚狗明顯唔係識睇餸食飯嘅人 成條防線係得chilly叫做基本功同盤扭做得好 其他三個位用波都係柒下柒下 事實係沙蛇都唔會叫魯做派牌 專心做好自己家波 俾波就雷蛇做返呢啲佢專長 但係撚狗明顯係唔會識點用戰術令球員之間互補長短
我意思係同一班人,雖則我唔覺得迪鳩波底特別好

至於佐狗最大分別係沙狗唔會用佢墮後做第三中堅,一定係企防線同中場之間,去創造更多diagonal傳波路線,咁先最有效可以解逼搶,但林蛇唔係咁諗
勝利球迷真係好煩,每場和波或者輸波失分都要Lampard out,勝利球迷要赢波就唔會叫林伯out,就算有赢波也叫林伯out,喂勝利球迷你們有冇睇波和睇哂全埸波,冇睇波和冇睇哂全埸波班勝利球迷收嗲啦你班勝利球迷以為自己車路士老闆叫林伯out你班勝利球迷有咩支架叫林伯out要out就是班勝利球迷out啦,我真是每次隊波輸波和波又有勝利球迷出現也要開post屌依班勝利球迷,車路士唔啱依班勝利球迷去支持,你們去支持皇馬,巴塞,馬體會,psg,曼城,利物浦啱依班勝利球迷

係咪同一條on9仔黎?
有冇人覺得撚蛇需要嘅中堅
其實就係癗狗
原來Bale 今晚復出
踢得幾好都冇撚用 咁踢法入埋都唔夠輸
小放題
Aina
果陣左右翼 世三安
兩個都有能力後場帶返生個波 同埋會返後面幫波
依家美隊做到 但mm kai都唔係突破能力高既球員
都係淨係駁下腳 仲要無埋高狗 其實差好遠
冇追post 邊個講
準備兩連敗
應該係話用同幾個人都差咁遠
除咗livescore,仲可以去邊睇出場陣容?
依加迫搶 中後場build up 進攻手段都唔掂
撚狗教到第二季都仲係咁
咁先嬲
隊波球員質素咁高都失分
睇上半場覺得幾有希望
尤其左閘位程光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞