[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
同soma一樣 跌咗個腦
kai係中路key波係ok
最撚on9係pulisic<>james
好好地4231變433
kai要去左翼位
ziyech係右翼仲未識踢波
中間冇左人key ball
換乜撚野陣啫
贏緊3粒咩屌 個陣3:2咋
畀著以前頂盡會當ambassador咁請
勝利球迷真係好煩,每次失分都話Lampard out🤷🏻‍♀️利物浦俾維拉大炒完又和咗愛華頓,係咪高普又要out? 一早就話咗俾返三年時間林柏特啦。我唔係話林柏特好有料,佢都係得兩年教波經驗,好明顯有大把進步空間,只係覺得勝利球迷無乜耐性,淨係會諗買咗咁多勁人返黎就會場場贏攞冠軍。大佬呀,今季買咗咁多新人,適應都要時間啦,時間唔係一兩場波呀,你估自己玩緊足球經理人?買晒啲人返黎就會勁?

和波失分係失望,大家可以評論邊啲地方做得唔好,但場場失分就叫人out就真係無謂囉🤷🏻‍♀️

純粹個人意見

勝利球迷真係好煩,每場和波或者輸波失分都要Lampard out,勝利球迷要赢波就唔會叫林伯out,就算有赢波也叫林伯out,喂勝利球迷你們有冇睇波和睇哂全埸波,冇睇波和冇睇哂全埸波班勝利球迷收嗲啦你班勝利球迷以為自己車路士老闆叫林伯out你班勝利球迷有咩支架叫林伯out要out就是班勝利球迷out啦,我真是每次隊波輸波和波又有勝利球迷出現也要開post屌依班勝利球迷,車路士唔啱依班勝利球迷去支持,你們去支持皇馬,巴塞,馬體會,psg,曼城,利物浦啱依班勝利球迷

班白卡係咪同我地睇緊同一隊
我哋一齊宣誓擁護林伯特
永遠有塊遮醜布
波就踢完,亦都評論咗,但我個人對施華有些微言,你哋話可能話有冇搞錯佢冇份踢喎?係,重點係佢點解冇份踢?雖然佢落場唔擔保守得住但起碼經驗同技術都係兩傻之上,咁你可能會問點解唔出佢?既然林伯認為佢未ready就信林伯,呢啲我當然信林伯,問題就在於佢已經36歲仲打國家隊,佢都差唔多要退休仲咁搏,搞到舟車勞頓,個人認為佢應該有取捨,唔係26歲嗱,經過今日希望下週二歐聯會係施華,魯魯,杜摩利兩正選一後備,如果林伯繼續重用甸臣我真係唔睇好入前四兼冇盃捧,準備下季迎接新領隊。

咁撚樣反Silva
cls,為反而反
真係唔明點解啲人咁鍾意打大一篇廢話出嚟
風火輪
好老實 暫時Kai真係一般
主攻圍住踢 陣地戰用佢做配合ok
但琴晚係中場互搶
佢身位已經成日輸 又冇變速
加上換咗椰子入黎 兩個性質類似
Kai就應該收起
james當防守型翼 比啲活力同迫搶對手
其實可以照踢4231

外國都知四大中堅五大後防風火輪
條友齋從球會角度出發咁佢應該反埋mendy啦 踢到傷撚埋
齊腳了
想睇matthew屌鳩撚狗了
James翼
第一個反椰子CA先啦 練波都傷
人地就係想繼續踢國家隊先黎車仔 唔踢國家隊不如去掘金仲好
想知點解華錫今場連後備都冇
發現天神真係好慘今季已經算好穩 但班白卡佬就係唔係都搵佢做戰靶
都唔知有幾多個真係有睇足八九成波
一直以黎後防同中場既轉接都唔夠緊密,所以防守成日好多驚險情況,進攻就要大腳,好彩有chilwell好左。其實講真係要有高狗。睇死林狗又係獎勵足球見左仔幾場有料到咪繼續。

Btw 尋晚簡狗又有幾球係中場99地交失搞到人多既反擊無左
簡狗有價好賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞