[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問撚蛇琴日有冇係更衣室屌人
琴日三球有二球自爆 一球輸死球 証明後場一遇壓迫就容易失誤
今場有二個 對利對其他隊又有 下次唔撚識做波就一腳踢上去啦
嗰隻猩猩黎
中堅得天神同施華係識用波
其他果d作為一個領隊係應該叫佢清
然後又要喺後場妹下妹下
林蛇試緊野呀
屌以後反毒狗
廢撚到波都唔識傳學咩人打中場
同吾王有咩分別
尋日鏝阿係咪玩緊實驗
安前鋒 美羊左翼 saka左邊自由人 Tierney左閘/左中堅
Walker 中堅Ake左閘 Sterling自由人 Foden 牙路出場之後做假9
美羊左翼
Tierney左中堅
打左半年啦wo
鏝就真係睇唔透
到底哥狗諗緊咩
安前鋒真係諗唔明
迫搶有效啲?
攔截仲做到算係咁 當年吾王連波都控唔到
經過一晚後大家仲係咪lampard out
唔想用兩件廢鋒掛
截完俾返個波人
到完季先炒撚狗的話
肥普到時一定又已經俾人搶咗
之後又唔知邊度搵條友返黎頂
球員嘅青春就係咁浪費哂
煙蛇回家
佢識講英文未
我覺得佢唔想離開意大利咁
肥普教依家隊車一定好勁
事實上呢刻係要佢
因為撚狗train唔到系統性防守
只可以靠球員個人能力

成隊防守性最強既中場就係短人同佐狗
比主場球迷係咁fuck Sarri 我係佢都唔會返英國教
其實最應該調去外購部係撚伯本人
教波又唔掂 更衣室又高壓管治 又自大
成個教練團都係新人 隔離傍住個個又係新人
成個教練團都係同一理念有春用咩
而家就係你套理念唔撚work冇野睇呀麻
球員黄金時期黎到唔撚係學野 而係等你教練團學野

而家做車迷睇波真係好撚好笑
單刀又覺得會炒 入埋又驚越位 計左又驚比人即刻入返
Lead幾多球都覺得有機會比人追返
事實係多數最後都真係比人追返
黎咁耐咩form都睇唔到
進攻防守都係冇練過咁
睇最多唔係組織三角短傳
而係轉個邊都要傳返比中堅 甚至個龍
好坦白 佢咁樣自己後防猜 個龍最大壓力
睇住Kepa有自信到屌沙利換佢走
去到而家企到老遠都要比zouma屌佢唔出黎拎波
拎完又唔柒得咁遲一遲先開 真係好心酸
其實好相信佢係比林伯玩死左
佢再唔離隊真係等完約退休算

林伯係吸到好多勁人黎 夾到應該真係好勁
好可惜 睇佢地咁踢法 佢地係唔會夾到
林伯就好似玩yahoo足球咁
買完人就博佢有表現
而唔係買人返黎 用戰術去融合隊波
一隊波要不停轉陣 其實係好事 球隊多幾分板斧
可以針對每隊踢法有唔同陣式
但仔細咁睇 佢轉完陣其實踢法都係一鳩樣
佢只係冇辦法 先去轉陣
轉撚完都係咁 一味靠斬 靠球員個人能力

佢再係咁樣run隊波真係好似比利時咁成手好牌都輸
佢哋防守界外球好勁 成日都可以第一個篤到個波 但係secondary ball就無人接到
一係搵返肥安都好
人地岩岩砌好隊愛記
邊會走

撚狗無料一件事
問題係佢權力同勢力太大
無人可以向他施壓令/教佢做調整
高層擺明就淨係睇季尾成績

但等到季尾 可能好多good option都俾人請左
甚至因為期望落差引起有d球員不滿
畢竟撚狗應該吹到唔細先水到個兩件德仔過黎英國踢波
其實不嬲都唔係唔識
但聽要翻譯
答係用英文答
我覺得好聽過干狗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞