[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
林蛇:2個中堅輪住爆 關我撚事
果球肯追一定唔會失
天神禁區外都照跑返黎
如果係silva 一定屌撚死隻nigga
咁樣踢連Silva都會爆啦
死黑鬼唔讚得 穩咗幾場又入波就鬆毛鬆翼
記得未開波之前已經講蘇馬脫離風火輪系列
點知今埸爆比你睇
冇施華仲大獲過冇mendy
我地仲有魯蛇
下場魯蛇+tmr 擔大旗!
一路睇鷹講關於車既教練同高層既野
以家擺到明都係撚狗既人同高層係絕對信任撚狗
所有野都任佢舞

以前既教練雖然權力有限 受制於好多野
但係犯左錯 會有其他人/派系去施壓
令到個教練去糾正番

以家好就好在俾個教練多d空間去放手搞同砌隊波
但你預著撚狗呢d無料扮四條 用人唯親既教練
給予太多既空間同信任只能帶來更多既破壞
名宿+隊中入波最多球員+捧歐聯隊長,個光環太大

班後生就只會仰慕佢

高層比佢嘅自由同信任度一定比摩狗干爹沙狗都大,所以就算要炒都會好審慎,可能要柒到15-16年咁高層先至會動手

問題就係,佢唔係沙維,自知學藝未精唔會返嚟
vs 閪維爾

werner
pulisic kai ziyech
kante kovacic
chilwell tomori tsilva azp
kepa
隊入面只有單一既聲音
咁樣真係收得皮
唔止係聲音
個踢法都冇起色,見唔到出路
人地話Kepa犯眾憎所以Zouma特登跣佢咋
alonso rudiger係多咀狗定只係太廢要清?
朗唔聽話
魯蛇廢
撚狗到依家都只係要求球員踢"位",而唔係整體,呢啲係好撚落後嘅思想,對上一場水晶宮大家都係踢"位"嘅咪冇事囉,一對逼搶球隊即時現形。
上年班青訓以前跟開佢同佢D團隊 唔搵佢教 搵邊個教
又比佢教到有前四 點都要俾佢教多季 俾更多支持佢
高層應該搵Holland 幫佢 施治都幫唔到幾多
但佢一定拒絕啦 成班教練圍威喂
老老實實 諗起某國
朗應該係both
朗都係廢
佢根本就係用十年前自己踢果套放落去教

但係時代已經唔同,而且佢完全唔知當年d領隊有咩要諗,只係以球員角度去睇
結果得其形而無其髓
咪撚再請班Legend黎做教練
全部比摩狗教壞腦
林蛇:冇mm?
依家可以預計,去到冬季轉會窗,豬sir會要求離隊

如果我係大袋嘅agent,會勸佢爭取at least外借嘅機會,美隊椰子上得場之外,佢只係第四隻翼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞