[無料扮四條] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
一出kepa就黑仔到爆
好心分手啦
Tomori無得出先無出事
I just don't understand why one out of the two midfielders doesn't stay back and protect the defense!!! Both Jorginho & Kante push up at the same time & our defense gets isolated on transitions. This has been a constant theme so far. Don't know if it's a coaching issue or what

一語中的
營養師都冇?!唔撚係呀
體能表現分析師呢啲係咪integrate左去球會本身啲analytics到?
呢啲現代運動科學都唔搞只會一路落後俾人喎屌
咁佢以前踢波嗰時唔駛呢啲嘢啊嘛
冇人要
想像唔到對leeds會點死法
豬sir
最怕撚狗佢唔係學摩狗,而係俾英撚嗰啲永遠outdated嘅足球思維框撚著晒,主流都開始將教練團分工分得更仔細嘅時候,前列球隊幾乎係得撚狗仲係維持以前領隊做晒所有嘢嘅時代咁撚樣
兩年後就係普狗
六弟
場場靠前面屈質素

英超都話失幾多入幾多 出到去歐聯又肯定俾人打到一棟都無
可能有既
或者係青訓部升上黎做
佢份coaching staff list無講明有呢d專家
俾獌狗搵咗先啦
簡單啲講就係,宜家主流開始行緊內閣制時,屌你個老味你撚狗仲玩中央集權制,唔係唔撚得,咁你本身係咪真係咁撚有料先?跟住就日撚日喺度玩帝王權術鞏固自己權力,正經嘢又唔撚去處理
同港共一樣
有咩民生問題就賴落暴徒反中亂港度
連我個獌狗同事都話換走撚狗就可以改善大部分問題,心水清
屌咁閪多人由青訓部升上黎,仲要有大部份都係踢車唔掂走去轉型,都唔撚知掂唔撚掂
正正經經請啲sports science degree 算鳩數啦
中下遊都可以逼搶死你 仲話目標top 4
睇返紀錄1勝3負 都係輸多
揸住咁嘅陣容打到咁嘅表現
真係教練功力差啲都做唔到
一直有問題唔處理,淨係識搵球員開刀
撚狗種無恥真係極品
手放開吧林sir
撚伯尾段竟然收mount留kai
屌你咁既場面 緊係留個硬淨幫手搶波啦
Kai仔望佢唔好比人迫甩都好難咁
前面重要出tammy 唔用豬sir
中後場已經keep唔到波
想大斬都冇目標傳呀
撚狗仆街死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞