[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
遲下華浚又拍辣王,大家期待下
所以我覺得應該比達哥唔使認垃圾咁飲奶
因為佢真係食曬
我想睇隔離兄妹

最中意睇TEST嗱 捉華浚錯
無抑鬱係咪quit 唔到馬介休
其實華浚可以做下D清談TALK, 見佢平時係IG同人傾既野都好有文有路

開個節目叫人係IG留言,然後答一D正常或者鳩野
雖然幾期待呢個系列,但同時都怕華浚身體會頂唔住到時適可而止就好,唔好為左view數愈食愈辣,搞壞自己身體
係 條友諗完問題唔fact check
主要條友大聲夾惡仲要double standard姐
個人覺得佢玩得都帶到氣氛
不過有時真係幾撚唔尊重人
唔得架平時睇佢一講得耐少少就會亂同組織唔到,然後就係咁er
慢慢諗就ok,急才真係靠RICO
唔係live應該好D既...
寫埋script應該Ok既
真係估唔到當年個個插amber插到飛天,叫佢去微辣做、微辣先啱佢。
到咗今時今日,會變成唔少人都想amber返黎(包括我),叫公主過微辣

只可以話,個個都有抑鬱,但應該好好療傷、增值自己,而唔係一味拎住個「抑鬱光環」去瀨全世界既人。機會係留比值得既人!

hi 微辣 隻咁既抑鬱公主病你地肯正式比佢上鏡未?快d啦,微辣/公主fans等唔切喇,唔好放佢出黎搞風搞雨啦 一日未比佢正式入門,大家都難受呀⋯⋯ 佢好撚煩呀⋯⋯⋯⋯
咁老實講,佢其實真係唔太夾馬介休既玩法
樣同身材佢當然正,但可能有少少型像既問題,所以唔似其他人咁放,之後就好容易因為咁就俾人話閪面
呢D係非戰之罪....

可能佢要多D玩少少LIVE, 一齊玩下遊戲, 慢慢入屋會好D

根本係啲女fans唔抵得佢靚就屌走佢
問題就係當時d觀眾連機會都唔比佢
話有佢既片就唔睇 連比人適應既機會都無
希望之後佢會有機再客串下
我相信如果馬介休班人四週年都有邀請佢黎 佢既性格應該會夾到馬介休班人
明明個時就安排緊接班
Po埋馬介休果篇文都好似唔錯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞