[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
我自己而家都唔鐘意vivi, 但佢都有係馬介休ig 留言,鞭少句講返多d馬介休

恭喜呀fi升埋做導演

其實感覺馬介休同政府幾好關係,好多時project都搵馬介休做宣傳,繼續加油呀馬介休
你咪睇返佢個Channel 同IG Page 打丁囉

一個正常政府就算佢黃定藍都好都應該搵佢拍
憑數據同往績決定都應該搵馬介休

係腥港政府咁Hi 嘅啫
鍾意俾生意啲做得最Hi 嘅做
好心Gap 叔就去約呀牙醫啦屌。。。
佢地果輯相真係影得好好,華浚果輯加埋佢既身高真係成個明星咁
Gap叔係之前馬介休直播講過冇下文呀,連洗牙都冇再搵返個女牙醫了,搵左另外一間
對上個post 話there is no such thing as bad publicity 果兩位

首先佢自己搞到自己個名聲係bad publicity,咁又如何 no such thing as bad publicity? 駁唔到咪潛囉,又要係#1000上水拎返個彩

另外你用錯idiom 仲以為自己好啱,呢句idiom 本身就apply 唔到係呢度 因為唔係我地討論佢而令佢多左人留意,而係佢自己幫自己引起publicity,in which 所做既事係對佢只有壞影響

又係你地話end topic然後又要推返上黎,咁係想end topic 定繼續洗白?
我覺得就算依家點,佢地曾經喺馬介休貢獻過、比過歡樂大家都係事實嘅
起碼都係完約、拍埋10萬Q&A先走
真心講 如果當初花係嫌發展機會少所以走既話,而家會唔會有少少後悔?

btw 貝兒ig好撚正
咁多廣告 唔會既
但係花姐好似係想發展嘅方向唔同
Vivi先係屋企人唔俾/同唔知邊個不和,所以大愛地退出

滔滔ly agree with you
依家睇落花姐係想拍自己想拍既片多過嫌發展機會少
如果係發展機會少 佢就唔單飛而係去微辣啦
佢有話方向唔同 不過其實見到花姐都仲好關心馬介休
只係冇再做玩員姐
唔好再談論呢個人喇,馬介休都轉logo重新開始。
何況唔想俾機會佢係度洗白。
留名
喂呀!咁樣對我老婆!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞