[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
其實我地唔係唔想比機會新人
而係喜感呢家野真係天生有就有 冇就冇
花姐 bobo 千驊都係一入馬介休就好有character 好有火花
華俊一開始比人屌係因為佢太串 成日side bet
但之後side bet side到自己輸 啲觀眾先發覺佢好笑既地方咪接受佢
由頭到尾華俊都無刻意變過
同埋其實啲新人都新咗成年啦...
鎔兒個story

正面抽擊😂😂😂
其實事情去到呢個地步,vivi過到去微辣處境都幾尷尬
去到微辣個人設係精神分裂
鎔兒都係直腸直肚果種女仔
嘩阿鎔
抽到應一應
元祖成員某程度上都幫個channel 定左型既
咁既然bobo 花姐兩位元祖都走左,芊華又係台灣
豬豬沙貝兒佢地又真係好難用同一種人設去繼承佢地既,始終每個人唔同
或者馬介休都係睇到呢點,覺得唔可以用同樣既方式去繼續搞,所以先轉型呢
我地就不如正面啲,或者轉型之後真係會好左呢

至於幽默感真係與生俱來,但bobo 花姐有,唔代表豬豬沙貝兒都要有,反而我覺得呢樣野係conil同Jason 繼承左
都係既
3條女走就等於一個時代既終結
我覺得而家仲多元化,講幽默感我睇鎔兒,沙貝兒同豬豬又夠麻甩,音樂才華我睇Mary

個個YouTube channel都係有人走就有人黎,風格自然唔一樣架啦,試下學識欣賞沙貝兒既麻甩一面,個人感覺隔離兄妹應該好有火花

Conil真係愈睇愈似龍哥,應該可以繼承下把位
呢個咪就係沙治講果樣
入黎馬介休前並唔係想做邊個邊個
而係做出個人特色令人記得你
公主得罪哂所有人 仲斷埋自己後路
佢無得罪D盲粉㗎
點會係所有人呢
你睇下facebook馬介休閒中心就知仲有人護緊主仲要懶係中立咁
華浚高質

佢家下綠色衫,又轉左黃色衫
你令到我下定決心入group
高質真係未必個個知咩黎
好撚mean
我平時對貨櫃車一般,宜家正式成為馬女神
連續兩個正手抽擊佢真係嬲得好緊要

反而而家你想認真去整
每條片都加啲設計好嘅開場白或者對白落去
反而冇之前咁自然咁好笑

雖然佢嗰度係咁 但係個story贏得萬眾支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞