[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
唔知點解我覺得mary都係巴渣係屋企臭脾氣個隻
女黎講應該西童最玩得
一齊睇女望大波妹個類
但黑眼圈太大
花姐洗腳水
係屋企閂埋門點都唔關人事
但係係幕前/social media點都忍下啦
你睇佢兜巴車落其他人果下個狠樣都知佢唔得罪得
綠箭
咁宜家搵到條女取替走左三條女未?
豬豬, 貝兒真係又柒又無性格, 融入唔到舊人氣氛
班新人係掂唔洗拖埋鎘兒, 爆may出黎啦
留言一面倒吊馬介休 恭喜vivi目的達成
條友做乜9,以為自己護花好L型?成個on9仔咁
又柒又冇性格LI點 不敢苟同
啲兵仔衝出嚟護主了
豬豬貝兒其實慢慢進步緊。睇開既fans當然覺得舊人好啦 有邊個唔鐘意花姐 bobo

希望豬豬 貝兒 conil jason佢地愈做愈好 會繼續支持
現實係好殘酷 明白的話Vivi就唔會做到咁
作為觀眾去睇 見到Vivi咁樣出post其實真係好肉酸
好來好去唔得咩? 有啲咩事都好 私底下解決咪算
就算真係解決唔到 作為半個公眾人物
對於我地呢啲無論係馬定係V嘅fans 都好難去了解到成件事係點
不停再去講呢個話題 只會越來越多仇恨帶出

一直都覺得馬介休做得幾好 幕前幕前好多人都好有觀眾緣
見到呢排突然多好多haters真係覺得好可惜 希望馬介休自己都做好本份先
繼續出post回應/抒發 對件事都冇任何幫助
其實我覺得馬介休已經做好自己本份,完全冷處理佢啲野。而且呢排都多左啲廣告同演出機會(連佢地個兩隻貓都有廣告)。只不過呢家有人成日走出嚟引戰,仲要係正人地四週年先搞事。

佢話自己唔鍾意馬介休,唔鍾意呢度啲人,但佢走咗之後都有返過studio ,又點解釋呢?而且佢想過檔呢件事,都唔係諗左半年先有呢個決定喇,一直不斷都有post野上ig留條尾出嚟喇

仲有條youtube⋯⋯跟本就係見佢寫咩就鬧咩,完全冇fact check冇分析,同鱔稿冇咩分別。

有人話豬豬貝兒唔得,係,可能佢地仲要做好啲,但人地唔係全職藝人,佢地仲係學生,要上堂考試交功課。用大半年時間就話佢地唔得就太主觀喇。隔離個幾個出名啲都用左幾年時間先至叫上左位,人地仲要全職添。
Sergio都叫做認左錯啦 但係佢講嗰D又錯唔晒 Kpop要睇認真cover就唔會睇佢 睇佢跳果D都唔會有expectation
Vi之前咁多人鍾意其實都係雙方有份做出黎 而家Vi好似追債咁 一日搞唔掂 一日唔收手

另外想講 你離開唔緊要 無人屌你點解走
而係屌你撻屋企人唔支持你拍野之後諗住過檔一間又係拍野既公司做
仲有 你未mentally ready就唔該唔好挑戰自己 讀好D書再諗下你條路點行 想平凡咁過一生就無謂令自己成為話題
所以佢ig尾話要坦誠講出事實,其實唔淨止屋企人唔鐘意的,你們接受到嗎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞