[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
訓前見到個ig動態心諗做乜尻

btw華浚個動態
時間上都好明顯啦
vivi依家做緊既野係為左自己摧毀緊佢有份建立既野,幾老友都反面啦
梁華浚 你同我出嚟

我以前覺得你啲片好hea 好唔鐘意你
但自從三個女仔離開,馬介休有冧檔跡象,
直至新人有好多haters,你都肯帶住啲新人同撐住個場
好小嘅事都睇得出你份人有義氣,
以後就算你啲片播白畫面,播足十分鐘綠袖子我都會睇晒佢
老老豆豆 如果佢一開波大大方方出嚟話我係入微辣呀吹咩
成件事都可能無噤懢 又唔使俾人抽插得噤入
依架怨婦式出post搞到同自斷後路無分別

宜家覺得有抑鬱都係9up岀黎,都係扮慘呃fans,好有機心
呢單野應該唔關隔離pr事,澳門咁細,有必要為左個新藝人得罪馬介休?

其實有冇諗過佢地已經簽咗約,呢個只不過係洗白嘅手段,仲可以插馬介休一刀

就算公主出左個段story,呢家全世界都仲覺得係馬介休嘅問題,佢地仲贏緊個勢仲拎埋「正義之師」呢個名,點解唔做?
華浚真係完全改觀,義氣仔女

琴日share一半本書果陣已經覺得佢好man

真係扭嚟扭去

唔大方扮大方 一係走嘅時候開炮屌哂所有人老母
個心又唔服氣 得閒出嚟睇下自己有幾多人企佢嗰邊

認真 係人都知你講馬介休
blur 個介字做乜9
我無講馬介休㗎 你哋睇嘅估咋 喺度轉空子扮大方
你遮哂三個字我都估下係威尼斯?
又要留馬 休兩個字驚死你班唔係澳大畢業嘅人蠢估唔到
其實兩個台d人佢哋自己本身都無乜野
唔明點解呢到d人成要拎隔離黎比較同乜都講到人哋係到搞風搞雨咁
彈出又彈入
呢兩日發生嘅事成套劇本咁,可能真係巧合我地諗多左喇。又可能公主真係咁機心諗出嚟。
至於話馬介休d片差左又一定唔係,又多左新系列又玩下音樂台咁,但吸引新fans係難,呢方面真係要諗下計

其實冇一個員工可以大過間公司,從來商業社會就係咁,洗唔洗老闆日日問你今日心情好唔好呀、食得飽唔飽呀?
佢哋搞乜都好 最緊要馬介休之後keep住就新搞作我哋照支持就算 最近佢哋好似都多左廣告
過咗去同離開咗既人 我哋又唔清楚個內情就無謂過份解讀
討論下仲係到既人仲好 好期待gap叔個溝女系列
如果真係諗住入微辣
見到呢個post出咗我諗六毫子都縮一縮
一嚟條友麻9煩
二嚟呢個情況下收咗vivi搞到自己係罪人咁
我都認為大家諗多左,應該係純粹vivi自己想洗白,轉入微辣
琴日跑步好似導演有拍vlog, 要去睇下
其實我覺得佢地呢半年係摸索緊發展方向,由一間得閒就做既公司變做有計劃既公司
就算三女未走果期,佢哋啲片都開始loop到有啲悶,呢半年反而多啲新諗頭,不過無女吸唔到新fans就係真既
貝兒同豬豬佢哋唔似bobo呢啲大眾靚女,要望多幾眼先會搵到靚既地方,好難用一條片就吸引到人留係到睇佢哋
其實新人慢慢開始適應馬介休,只係差咁一兩個爆點,即係花姐洗腳水,mary衝擊波之類
狂犬已經爆左
我老婆唔係大眾靚女邊個係?
sor, 真係好普通
哩度有d兄弟唔太識欣賞你老婆既外在美
利申:浮係佢對耳我已經要加夠1000分比佢
咁佢真係好恐怖囉
點解可以咁架
我真係唔明點解啲人可以咁
其實我真係好傻架 啲人講咩我都會信架 直到我發現佢講勁多大話
既然佢真係只係想發一次聲咁咪自己private度講 公開咁鬧真係好核突
仲要又要鬧又要扮可憐 你公開咁開火我都叫佩服你吖
其實真係唔開心嘅人唔會鍾意將所有野擺曬出嚟俾人睇架
呻完開心返就冇嘢架啦 因為周圍同人講仲煩 上嚟連登叫吓春好過啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞