[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
我都鍾意amber 對波
個個新入都係on99架啦
四子最初d片咪又係好尷
睇左一集就唔睇咁緊係覺得d新人唔掂啦
你估呢到最初屌d新人屌得小咩
衣家咪又係慢慢接受
貨櫃車啱啱po嗰張大合照有amber
公主係咪人格分裂呀?今日晏晝先出po屌馬介休,呢家係ig story話無心插馬介休?
想繼續有得睇就收下把口啦
仲要blur咗馬介休荒死人唔知咁
Jacqueline離開咗
都離開左一段時間,拍完健身室個條就冇再拍
而家先知係咪冇正式講過退出?
都唔係既
正如你所講 哩度好多人都覺得年頭走左幾個人之後d片冇以前咁好睇
不過好多巴打都係選擇包容一下新人 睇住佢地慢慢進步
製作上 我真心覺得佢地真係愈黎愈有心機設計好每一條片 每一個系列
只不過玩員唔係大家所一直都好支持既舊人咪覺得唔好睇
佢咁blur,真係擺明插多一刀。
到呢家我真係唔信今日成件事係佢自己諗出嚟

先出post插一刀,再等人同情佢企係佢個邊插埋馬介休一份,成功洗白後再出story扮弱者無心再插多刀,正式過檔。哇,真係成個劇本出曬嚟
媽呀⋯⋯好撚on9
屌 真係忍唔住爆粗

vivi特質確認:扭屎忽地表最強

抑鬱唔覺佢有,人格分裂同被害妄想就有

on9到開大技屌哂人老母,再出story 講聲唔好意思,冇心殺死你老豆老母

救命,究竟馬介休係承受過幾多vivi既閪野,哩個女人真係麻撚煩到以後都唔想再見到佢。
睇返舊片 當年華俊都俾人屌到仆街
好似running man咁
一換人就屌咗先
又唔好成日話人HATER
其實就算唔關女事
馬介休新片真係冇以前咁好笑
呢排比得上舊片質素既都係得包剪揼賭場同AV果條
但對比以前射龍門同辣王果D片都係差少少
明顯節奏掌握得差左
我覺得BOBO花姐走左影響最大
以前有呢2位傻大姐傻下傻下就搞左氣氛出黎
而家要4子主力控場係辛苦D
Unfollow左 希望個八婆唔好再借馬介休黎炒作自己
平心而論,我睇左年幾煲晒所有片,都真係覺得而家新人同新片既質素都係比以前跌watt既
個subscribe數一直升唔上去都反映左佢地吸引唔到新觀眾
就算係呢個post都係推d花生野先推得最快
但係畢竟睇左咁耐對佢地班人有感情,所以都會支持佢地,希望越攪越好啦
認同呀
以前d game片真係會令人諗起細個同fd一齊on99咁玩
而家好多時都太刻意,製作係精良左但係都離地左,似返工拍片多過同fd玩game
而且so far d新女都未做到花姐,bobo果種玩得又壓到場
樣當然都差幾皮
特別係有部份巴打吹到沙貝兒幾正我都係得啖笑
華經紀連 「轉身射個三分波」都識

無謂作過多解讀啦各位
係咪講緊公主轉身寫個道歉sorry
都認同你講既
不過女真係各花入各眼
利申:沙貝兒幾正

vivi篇文下面呢位師兄都講得幾中point

講真如果你真係好地地人地唔會無啦啦針對你
而且從vivi私生活同埋ig屌fans既行徑都睇得出佢係有d問題
如果呢壇野turn out真係微辣既pr都幾撚恐怖
分析得好透徹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞