[四週年快樂]歡樂馬介休討論區(13)香港分部

1001 回覆
24 Like 7 Dislike
貝兒下爬真心正 好尖
但樓上班die hard永遠唔認馬介休節目質素下降
明顯呢兩條女唔係食綜藝呢行飯
花姐一出條片已經爆, 天生有喜感又無包袱
又唔係既
其實好多人都覺得有花姐 BOBO個陣好睇過E家d新片(包括我自己)
你睇耐唔耐仲有人會出聲話想佢地番黎馬介休就知
個人覺得哩一年佢地好多製作都好有心機 只可惜幕前班新人仲係好新
所以個節目質素冇以前咁好
咁質素下降咪改善囉
點解成日都要拎住以前個包袱?

大家入得黎呢度都係想馬介休啲片好睇好笑,可唔可以俾啲時間機會啲新人,唔好一黎就插佢地?係咪忘記左Amber件事?
痴撚線 讚都唔撚得

起碼我覺得佢地係有好大進步(包括你地之前成日屌戈個
我認同佢地既製作係越黎越認真同有心機
但事實真係無咗以前馬介休個種歡樂既感覺
變咗好似為工作而拍咁
有時啲野就係咁 唔係話越認真就越好

買起你兩隻腳就係好例子
一副啤牌 一張枱 加埋4子就已經笑到痴線
個鏡頭仲要唔係好高清個隻
但就成為左經典
Er er sir 睇唔出同四子唔同歲數
飲廢水,小太空人、甚至uno都真係經典

新果d其實都有av果集,另外旅旅旅澳門果集其實都好睇,龍哥教打虎頭
仲有特特多麻,成日冇咩事做掛機都會開返黎睇

呢排啲片唔係咁好笑係事實,但俾啲時間佢地喇,呢大半年對佢地黎講真係變化好大。
廢水果集真係笑死
有咩理由4個人8隻手
每人4份1機率輸
龍哥可以連輸3次
有時就咁睇龍哥已經好好笑
唔係喎我記錯左月餅果集
其實都係得龍哥先好笑,冇龍哥就算四子冇咩火花,新人更加唔洗講
我覺得四子係缺一不可
只係龍哥個定位係最大犧牲 無咩人願意做
如果四個都係龍哥性格 一定唔會好睇
好睇係因為龍哥肯做下把位,好似達哥黑 gap 次次都認叻拍埋去先有對比,冇左龍哥其他人火花點都係差D
新人未融入 舊人同佢哋有generation gap 令佢哋難夾左

Btw佢哋d新節目其實代表緊佢哋轉緊型
Game片其實好易無idea
4子間唔中輪流9下都好正
達哥唔玩核突野果陣其實都正
華浚同達哥都好有火花,做直播都可以side bet
認同樓上有人話花姐係自帶喜感或者吸引力,以前d 片的確易吸引人。其實依架新人都有慢慢進步,d 默契同定位都開始出現。我覺得唔洗下下用新人同bobo 花姐比較,始終唔係每個人都有佢地個種喜感
其實果集估下返office頭十句講咩,達哥應該都係好好笑果d黎,咁高學歷但口花花講下咸濕野真係好有反差
你都係鹹濕仔黎
AV博士
下下拎花姐來比太難啦,計埋隔離台,相信都好難搵到一個好似花姐咁,玩得咁癲咁冇包袱
我咸濕仔都有樣睇

但達哥個樣加學歷,會講出屌你個奶真係諗起都覺好笑
其實個集idea好好,但係要set定secret cam, 上次一入來就見到cam man對住自己,變左就住就住,希望搬左studio之後可以重製啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞