Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
咁病毒又唔會同你另計黃唔黃,如果我哋選擇唔高度防疫,難聽啲講就係尤得死
銀髮族死。銀髮族佔老年人比例唔多嘅,可能死7,8個廢老先死1個銀髮族,但仲有長期病患同孕婦呢。到最後就係取拾問題,我自己覺得無刀柄嘅刀少用為妙。
仲有咩突然暈倒、變喪屍

而家睇返真係笑到 但永遠有傻仔信
感冒、沙士、中東沙士、傷風都冇天花個種疫苗啦
講到啪隻手指用錢就解決到咁
封埋貨物吖笨 講到封關就搞掂成班低能 咁外國唔洗搞到咁啦
咁疫苗冇用呢如果最後
防疫一世? 知唔知好多科學家都話有疫苗就可以阻斷武肺傳播係幻想
5毛開始學777講封關唔可行了
我好支持封關架 只係話你聽淨係封關冇用
要配知埋限聚封鎖等措施啫

作為恐懼撚 我唔止支持封關限聚 仲支持全民檢測健康碼停選舉添 否則大爆發死咁多人點算
Btw快啲教侵侵封關啦 然後取消晒啲限聚令封鎖措施啦 救救美帝
係唔係都會比人姦係咪可以張定腿?
你可能覺得帶罩唔等於張腿
你後生仔都咁恐懼佢唔係推得順利d?
事實亦睇到一個流感般既肺炎 個個變順民
限制自由而零公共衛生邏輯既措施都有大把人拍手掌
兩個前妻
一個現任
新冠病毒其實個命名錯唔哂
有幾多單中左會變肺炎3%都唔知有冇

改做武漢冠狀病毒就差唔多
5毛唔識台灣係邊度
返去防疫啦 我攰了
跟住講緊嘢個老竇 160
老母 150
On9仔
依家歐洲疫情又嚴重返
捷克宣布要封鎖學校、酒吧同俱樂部
荷蘭宣布要公共地邊戴口罩
英國唔少地方都有限制人流
就連澳洲墨爾本實施緊封城、強制人外出要戴口罩

而連登嘅on9仔:
人地外國唔封城,舞照跳馬照跑乜乜柒柒
所以依家人地疫情咪嚴重返,最後咪又係要封鎖返

On9仔:東亞病夫先戴口罩,肺炎咪即係流感
美國2019年1900萬人中流感,約1萬人死亡,死亡率約0.5%; 今日美國武漢肺炎接近800萬人中,21萬人死亡,死亡率約2%
喂,講嚟聽下武漢肺炎點樣渣過流感?
以前就笑WHO奶共低估肺炎,依家自己就去成為果啲on9仔
想Ivanka做總統
低能仔仲講緊2%死亡率
連確診死亡率同實際死亡率都唔識分全球大部分專家都講緊真實死亡率大約為0.6%

好簡單 睇下抗體測試就知幾多人中左都唔知啦
https://news.mingpao.com/pns/%e5%9c%8b%e9%9a%9b/article/20200425/s00014/1587753381177/%e5%85%a8%e5%b7%9e%e9%9a%a8%e6%a9%9f%e9%a9%973000%e4%ba%ba-14-%e6%9c%89%e6%8a%97%e9%ab%94-%e7%b4%90%e7%b4%84%e5%b7%9e%e6%96%99270%e8%90%ac%e4%ba%ba%e6%9f%93%e7%96%ab-%e8%b6%85%e5%ae%98%e6%95%b810%e5%80%8d
仲有 學人講歐美
人地係咁嚴重 日日幾千單甚至幾萬單先採取稍為封鎖既措施啊弱智 香港幾單已經瓜瓜叫搞到民不聊生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞