Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
成件事係心理戰
好似你唔戴口罩, 萬一屋企人真係咁而中, 而身體器官受損甚至死亡
你都好似難辭其咎
所以為左以防萬一 係唔係都戴口罩
成家都係X-men
屌你老母周圍po人地出樣啲相
係未有藥針對呢隻病毒先咁驚,同佢個未知性,唔知個病毒變異方向姐,我寧願快啲有藥醫好似感冒咁多過疫苗啦,中左咪食藥囉
呢個樣真係
依家反而無咁靚仔
其實響美國確診左你冇病徵係唔使入院,我有fd測左一次陽性,都冇強制入院,然後再check多幾次陰性先確定自己有冇中,陽性左都係每日有醫生打來叫你拎藥返屋企食就算,係發展成嚴重case先入院。
呢隻病主要問題係好快轉重症,所以一開始疏於防範就容易奶嘢(呢個亦係支那走唔甩嘅責任)
宜家基本上好快發現,咁就可以避免轉重症,死亡率就會控制到
https://www.whitehouse.gov/articles/first-lady-melania-trump-personal-experience-covid-19/

Google仲搵到啊,search Melania Trump COVID就有
唔知點解條link開唔到
屌你老母死全家
根本感冒流感黎
中完可以再中、廢老殺手、8成人輕症 疫苗都只係減輕病情
流感都係啦 專殺廢老 大把廢老長期病患本身都等死啦 武肺幫佢早少少走渣

沙士先真係勁 年輕力壯都殺到、同一定要入icu
武肺大把人唔洗入院
注意 流感仲要係有晒疫苗都年年死咁多人
咪係 香港年年冬季流感高峰期都爆架啦醫院

啲恐懼撚被傳媒撚到傻左
好返果99%唔講
恐懼撚 最佳極權打手
人地馬照跑舞照跳 經濟開始復甦喎
陷咩城產?
社會少啲廢老根本好事黎 早少少死定遲幾年死渣
有得炒股票咪得 其他野都唔重要
香港就繼續縮落老母個閪到
一有幾單就封乜封乜 講到就死世界末日咁

on9到 死左佢啦咁樣做人 行山都好易跌死啦
仲中東沙士中左真係皇天擊殺

武廢因為人為國產先特別廢made in china就知係流野
其實 有咩病對老人家、長期病患者唔致命? cancer年年都殺咁多人啦 唔病死可以點死?
熱血公民真係行得好前
On9仔 8成人輕症、大把人連病徵都冇 你話好快轉重症
連登仔仲喺到日吹夜吹
外國人根本wfc 一贏波出黎慶祝 戴口罩既同東亞病夫冇分別
講事實: 你熱狗!
屌,驚老野中武肺死個班恐懼撚,平時流感高峰期都唔戴口罩啦

講耶蘇咩大驚小怪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞