Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
又駁唔到明明開堆藥都係一鳩樣
咪係 班恐懼撚弱智到 講到咁恐怖又唔支持全民檢測? 唔支持全民禁足、限聚令、停止選舉?
on9仔,以為政府因為有人驚先會推健康碼?
港共係為左中共先推,完全唔關香港人驚唔驚事

講到香港人唔戴口罩就政府就唔堆咁,癈老思維
話恐懼撚嘅不如講下美國同香港嘅政府對武肺嘅政策?封關未?
on9仔,以為政府因為有人驚先會推健康碼?
港共係為左中共先推,完全唔關香港人驚唔驚事

講到香港人唔戴口罩就政府就唔堆咁,癈老思維
小學雞式 駁唔到死雞撐飯蓋

被人撚狗咁撚都唔知
講唔到當藍絲acc
咁講到咁恐怖 你支唔支持取消選舉? 限聚令呢? 全民禁足、宵禁添啦不如
是旦啦
Chil登仔個個病理專家同藥劑師
感冒等如肺炎
明明兩樣嘢都唔同係要鍾意拉埋一齊講
不過是但啦個個都藥理學家
班人成全政府互相監察/公審/報狗又盛
點夠你地玩呀
On9仔 帶左半年口罩都未撚醒
去全民檢測左未呀
仲係駁唔到 完全無point
真唔真呀個字幕
on9 仔
高鐵又有香港人想要?
大橋又有香港人想要?

港共政府不嬲都與民為敵左十幾年。
以為限聚係因為民意?
以為國安法係因為民意?

你一係弱智,一係5毛,無其他。
個個仲要以為戴個口罩就萬能 百毒不侵

唔好用銀紙果啲添啊 病毒停留28日啊最新研究話
今時今日重覺得香港政府做野係因為香港人想要,呢d先叫on9
除左呢句班兒登仔仲識講咩呀
仲記得年頭同班傻鳩係度嘈隻病仲廢過seasonal flu
想知班傻鳩係單野發展到咁之後係點諗
港共唔係為防疫 係人都知

咁但係個措施係有效架喎 例如限聚令、強制戴口罩
如果大家遵守 例如2人限聚令 個病毒實爆唔到

咁你咁驚覺得武肺咁恐怖 你唔基於防疫理由支持? 你目的達到咪得
果隻絲仲要生得幾好睇
不過可惜心腸咁撚仆街 到今時今日仲繼續幫政府抗疫執法
班智障就黎學袁國勇熱水煮水果,戒刺身食全熟牛
然後啲恐懼撚最支持港共
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞