Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
同意,其實美國都係一樣,Trump唔係樣樣都啱,Biden批評Trump嘅某都係合理嘅,但至少Trump做某啲事係make sense係表達方式痴線姐。

同埋佢做總統係打破左好多利益集團個算盤,少左好多政治上千絲萬縷嘅關係,所以先妖魔化佢咋嘛
本來小正太好可愛
永續lockdown當然係一個問題,比警察太多權力去detain 疑似病患都係一個問題,Dan Andrew 守唔到承諾比人屌都係合理,但我想表達嘅野係唔好過份輕視外國嘅疫情
Melbourne lockdown到今時今日係因為幾個月前daily case去到700幾單
你可能argue話香港疫情比較輕,香港政府唔應該咁嚴借機打壓自由
但無可能因為咁就輕視咗疫情嘅嚴重性同對成個世界啲影響

由始至終個strategy都係係現階段將可以做到嘅防疫措施做好,降低疫苗推出之前中招同死亡嘅人數
我當然唔想戴口罩戴到死,但依個的確係現階段個人做到最好嘅防疫措施
佢好似冇以前禁開心
meme嚟
啲人加落去
好想含佢條撚
你係咪拜登黎
靚仔可愛
會唔會索細路頭髮先
其實有人解釋過 但唔知你接唔接受到呢D陰謀論啦
美國lockdown係州長落order 因為州長係自己州係大晒 大過trump 咁有唔少民主黨州份會lockdown唔奇 至於歐洲都係一大班左膠政客
佢地lockdown 一黎 好似意大利咁 將老人家困係屋企失救而死 解決人口老化問題 二黎整到咁嚴重又有藉口唔還錢比中國 因為係中國輸出既病毒整死人地經濟
仲有lockdown係製造經濟大衰退 然後呢D國家就要靠深層國家既借貸渡日 變相比深層國家控制晒佢地 有樣野幾好笑 講番白羅斯 白羅斯唔肯配合深層國家玩lockdown 主張曬太陽 飲酒就會好番 過幾個月就無啦啦全國發動革命? 有無咁岩得咁Q呀
所謂既lockdown根本唔係用黎防疫 只係以防疫為名比班權貴進一步控制國家 控制人民
香港你就咁睇健康碼都知咩事啦 防疫只係藉口 班權貴撚會理你地班賤命咩
仲有好多醫院死亡數字已經有人爆過料係做假數
至於點解做假數? 好簡單啦 咁醫院咪有藉口向政府追要撥款 成班仆街醫護就咁靠假疫症發大財
睇你信唔信啦 不過呢D推論都完全合理的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞