Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
恐懼撚還恐懼撚
Made in china還made in china

2月支那隱瞞疫情,你驚武廢=沙士都好正常
4月歐美有哂實例,死亡率肯定少過沙士、中東沙士,高感冒少少,你驚已經有問題
7月歐美有哂案例,輕病徵、無病徵者佔絕大多數,你仲驚就絕對係恐懼撚
10月當有人跳出黎話真係made in china lab,你仲驚就真係智障
5毛鬼拍後尾枕係怕國際起訴中國
冇錯 侵侵最奶共 日日話just a flu喎

恐懼撚真係弱智 唔怕比人笑
恐懼撚前
恐懼撚後
Chil登仔當自己天不怕地不怕
但有起事上嚟開post 問點醫
咁大愛捐多啲錢改善長者醫療啦
咁多人cancer糖尿死 慢慢救啦
咁撚高
美國總統特朗普(Donald Trump)10月2日確診感染新型冠狀病毒(COVID-19),留院數天後,10月5日出院返回白宮。他同日亦已經重返橢圓形辦公室(Oval Office)工作。他發布影片稱,中國將為疫情付出莫大代價。
又係你呢個傻仔
我淨係見到3個中左既連登仔都話冇咩事 都係2聲咳咁 唔驗以為感冒 得個悶字 仲上黎連登開post吹水

可能恐懼撚個個東亞病夫 咁後生流感都驚
話人哋鳩戴口罩點知自己出街又係戴口罩咪又係響應呢個政府同政權維穩
5毛係支那無得睇新聞?
問連登同問醫生、藥房咪又係一樣

你感冒傷風問邊個都係叫你食退燒藥、收鼻水、咳水、維他命c
依家武廢係外國香港9成都係開退燒、收鼻水、咳水、維他命c

仲唔認係弱感冒
所以咪證明你on9囉 自己駁自己 侵侵日日話just a flu 唔通佢又奶共咩 兩樣野黎架傻閪
老豆190老母180好難唔高
侵侵日日:just a flu
佢係咪又幫支共手?
你班5毛就係奶共
傻閪 駁唔到人就block人
幼稚到 正一懦夫行為 恐懼撚果然
咁佢有幾嚴重你又用數據講下
唔散播疫情嚴重點令你班豬變順民呀
點令你地互相監察互相猜疑?
你覺得肺炎咁嚴重支唔支持全民檢測?支唔支持健康碼?
唔好諗到每件事咁獨立啦
每件事都係環環相扣先會比到位港共入手架
侵侵全球最大5毛
你話弱感冒咪弱感冒lor
反正個個都話係恐懼撚㗎啦
等睇恐懼撚之首捐錢冠名,整返個袁個勇無菌護老院
恐懼撚就真正5毛啦
日日幫極權做打手 支持限聚封鎖打壓自由
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞