Trump成家都癲架!Melania食維他命同食健康啲就好返!

237 回覆
297 Like 11 Dislike
https://www.whitehouse.gov/articles/first-lady-melania-trump-personal-experience-covid-

“I was very fortunate as my diagnosis came with minimal symptoms, though they hit me all at once and it seemed to be a roller coaster of symptoms in the days after. I experienced body aches, a cough and headaches, and felt extremely tired most of the time. I chose to go a more natural route in terms of medicine, opting more for vitamins and healthy food. “

“我非常幸運地被確疹為武漢肺炎輕症患者,但病徵仍如過山車🎢般一並地襲來。我感覺到肌肉痛,有咳嗽和頭痛,而且很多時間感到非常疲倦。我選擇了較自然的療法代替藥物,如健康飲食咪就係食清淡啲囉,拿!蔬菜水果都係要有機嘅,及多種維他命即係食多幾個生果吸收下維他命C,得閒去玫瑰園晒下太陽聞下玫瑰吸收下維他命D就好返架啦。”

跟住Trump仔又中埋招啦,又話冇病徵啦,咁咪當感冒囉,唔使話老豆知架啦

今日美國啲新聞好痴線,Facebook Twitter blocked Hunter Biden醜聞新聞,呢頭Trump一家又中招又好返咁
屌,侵仔依加13歲成1.9米。。。痴線。。印象佢仲係小朋友樣,突然變左大人
好多on9 仔講到世紀絕證 中左會死又剩
事實證明係弱感冒黎
成日有人話外國多人死
因為佢個計法有問題
撞車死都計肺炎殺
武肺係對有長期病患既人致命,
對本身身體健康既人威脅唔大
香港都有自然好返,本人唔知自己中過武肺既病例啦
優良基因

咪流感囉
年年醫院都塞爆人架啦
香港政府 + 恐懼撚:“疫情好嚴重啊!”
TRUMP:“It is just like a flu!"
唔好俾Joe Biden 見到左下解 he will try her breasts
食下Tylenol咪得囉
唔咁計邊夠數起訴中國
係啲抗疫塔利班過份憂慮
香港政府又識做,用疫情進行收緊同清洗
優良基因

唔好俾Joe Biden 見到左下 he will try her breasts
Trump: “我2 shot NyQuil就好多返啦,屌!”
年年流感都死千人,咁計法,武肺真係好渣。
咁又唔係咁講
武肺對長期病患,老人家戈d真係致命
唔為自己都為屋企人著想下

另外對武肺既防護做得好先少人中,平時邊會所有人戴口罩,勤洗手黎防流感
嗰時都差唔多170cm高
可能已經搓咗
武肺最麻煩係傳染力 1年4季都強
香港人戴足口罩全年先做頂到
鬼佬一唔戴就陷城產
想問邊個城玩撚完左

一樣馬照跑,波照踢,舞照跳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞