平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
直接用
https://web.three.com.hk/prepaid/sosimluckydraw/

原來依加有抽獎,有冇人真係抽到嘢
無視。7日內開唔到
點可能會抽到
都唔可以話無可能既…連登應該都唔少人用
可唔可以帶電話number 用呢張卡
有老人家想用但又唔想換過晒銀行醫院d 登記電話
唔係好明

即係$33就 50G 但要30日用哂佢
每月入$33就永續
即係上台?

如果入多$48就多60G for 社交半年?
$33張卡有50G
再增值33蚊就多 50G,即係100G可以用一年?
你分清咩叫儲値卡先
即係點?
30日要用哂50G
咁入多33蚊,就可以延長一年?
咁total 有100G?
如果電話雙sim買張用黎當數據用ok嗎?
試下都好
點解會有100GB
買sosim背面有寫 入$200係延長張卡嘅日數
Total入$400就係延長日數+每月50GB數據
(400/12=$33)

你想有100GB(50本地數據+開卡即賞50社交數據)咪每個月買過張囉係有巴打想留靚number先儲值姐

每月 33+50= 88

下個月就轉台IMC
https://imc-networks.com.hk/imc/lang/zh-hk/productporting.php?pid=2

每月33+(128/12)= 44
即係張卡就 $33
50GB
用一個月

入$400
就可以用一年
每個月 50G

咁樣?
如果一個月內用唔哂50G
俾$33增值
有冇得帶落下個月?
No
最近就有 Lucky SIM 推出超平養號碼 Plan,3 年更包低用量通話分鐘及流動數據,平均每月只需 HK$4.17!

超平養號碼 Plan 登場
轉台包三年通話、數據
成本 HK$150
這裡所講的是 Lucky Sim 最新登場 MNP 攜號轉台計劃,3 年有效期全包價 HK$150,包 500 分鐘本地通話及 500MB 數據,可以每 3 年續一次,也可在期間另加數據流量、通話分鐘計劃。用家更可經 WhatsApp 辦理 MNP 攜號轉台手續,相當方便!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞