平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
年卡用到1年
水魚先簽約上台,漫遊信用卡任佢鋸
倒轉諗 當你100-150月費PLAN
當你而家拎多30蚊出黎買
一個月有多50GB高速數據
年卡data 少咁多。班大戶屌晒鬼。
我爸媽已用夠
我約滿之後都咁玩
毒撚有社交嘅咩?
clubsim 冇得淨係買28蚊果個通話plan 既?話最低消費係$50
MNP prepaid, 用幾多計幾多, 到期前增值一次就得. 唔係24小時煲電話粥一定夠用. 
0.05 1分鐘ja
儲值卡都有賺
月費上台直頭係暴利
請問雙卡機可以咁用? 即一張卡無上網,但另一張有, 可以令前者都上網?share data
賣哂?
Set返打電話用1號卡 上網就用2號卡
本身冇club sim 張卡bor
一年慳3千蚊
夠買機票+酒店去日本了
但, 我常用1號卡wtsapp tg等註冊野, 即令1卡收到2卡射出既data?
部手機會用2卡data黎上網架喇
依張卡個使用期太短得30日
如果用到3個月 我相信全部年期會收皮
用到3個月就未必呢個價la. 
年卡同呢d月費卡唔同products黎, 真係打死埋堆年卡咩
我平均一個月用20gb左右(年卡撚)
如果用到3個月我一定狗速
咁先進架?我女仔唔識呢d

近來想幫家人上台 但要簽2年約 先做到78蚊一個月。

即我買雙卡機,就可以令本身既卡, 做到 連左data既效果?

收註冊sms呢?
1個月用20GB, 年卡都唔平la. 

呢張係比d平時睇片開4k同村屋/唐樓無平線用. 不過最主要係佢唔使出鴨記買, 應該會有一批上台撚轉會.  
2張卡都收到sms. 唔使理. 

whatapss個d no#係登記唔係通話, 全部用data/sms驗証.  你上到wifi, 拔左張sim卡都會用到. 
唔該巴打 咁我買部雙卡機, 再買年卡 射data去卡1, 就得

有咩非大陸雙卡機推薦? 無乜budget
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞