平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
個堆卡散晒出去唔好賣. 咪出個另一款lo. 

而且SOsim唔係親生仔, 係細公司租3 network出. 有咩事都係死關細. 3唔會上身. 所以唔好太重課, 最好用1張買1張. 

又唔port in no#, 成件事最多蝕33$
你又知sosim 唔係親生仔
好多喎
巴你3hk 張年卡係邊張?
我想買
咁如果我入200可唔可以用到1年?
姐係每月有幾多gb用?
原來今次真係親生仔. 

不過家用小心D, 寫到明.  最後1張用完換1張新, 唔好一野打爆3個月/1年.
file:///C:/Users/AZUSA~1.CHI/AppData/Local/Temp/tnc-sosim-tc.pdf

.日費計劃不適用於點對點程式。如客戶因使用點對點程式,包括(但不限於) BitTorrent, edonkey,flashget, foxy,ppstream, winmx 等而產生用量,或濫用或異常使用日費計劃,則3 香港有權即時取消有關客戶的日費計劃而不另行通知。客戶禁止透過使用日費計劃以進行商業或非法推廣活動
可以share wifi. 

網路共享之可用性視乎目的地網絡商設定,3 香港對數據漫遊日費計劃之網路共享不作限制。
屌晒你地老母

幾間百佳都無晒
買多過一張果啲, 祝你死全家呀
可以
入200可以用1年(30日x12,其實差約4份1個月), 每30日有60 Gb basic data + 50 Gb 社交apps data. 
有無人知唔支付寶增唔增到值?
如果可以300 送100 超低喎
咁點解上面好似有啲巴打話要400嘅?
買2張load 20套 5g既3仔一流
SORRY hea 睇 , 200蚊係180日 (半年). 400先係1年. 

而且一定要分開2次top up. 張卡有效期120日, 一次過top 400, 到期唔top up就會因為張卡有效期過左, 有錢都會鎖卡, 無得救
其實SOSIM個網講得好清楚.  

https://web.three.com.hk/prepaid/sosim/index.html
收返埋你個支那寶LA.

你可透過以下方法為你的儲值卡增值。每次增值指定金額,儲值卡有效期會由增值日起自動延長。

於任何一間百佳超級市場、FUSION 、TASTE 及 INTERNATIONAL 購買增值券,按增值券上的步驟便可替儲值卡增值,增值額會即時生效
原來增200蚊可以有效1年. 

但DATA plan就6個月.  
真,以前係公開嘅秘密,依家係公開地宣傳
+x 係百佳賣, 跟本就係有計劃咁為左打死上台.  

只係爭左未自己做埋MNP.  應該係想KEEP住D客上台留 NO#.  
買嚟做炒狗
撚價起高
其實好多人知唔等於會用
on9仔
仲要喺自家度賣唔係?
鳩噏當自己好撚叻
今日係元朗廣場買咗三張嚟試下先。
如果啱用,諗緊代替而家用緊嗰張數據碼賓半日4G卡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞