平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
用咗半個月...網速慢到仆街 sd個message都要等幾秒先得
諗緊仲用唔用好
利申:之前用自由鳥
SE1+SE2 用自由鳥諗住帶多部Android機出街算
收得極差,半個鐘就一次poor connection ,下次返鴨記
易斷又load得慢
直頭斷線,唔係慢咁簡單,真心唔得,幾平都冇用
我上問而家係咪已經唔多人上台? 而係用呢d電話卡?
屌 明明收到4g 跳落3G
今日路過百佳買左張試下水溫
一個字:慢

好彩load到LTE個速度算唔錯
問題係佢成日自己3G/LTE跳黎跳去
本身諗住買部低階大mon機
主要搭車睇片用
睇黎可以慳返
屌你老母睇波直情睇30秒就冇connection
有冇人有其他卡推介...頂唔撚順 上個連登都要load好撚耐果然3台都係垃撚圾
Netflix 每15min斷一次
似乎多人用呢張卡, 測咗幾次, 得10Mbps
DLS, google play store update app 都up唔到
原來全世界都係咁 我以為係我住太偏僻先咁
cmhk kabayan ,$108 玩3個月快好撚多
好似個個都又斷線又慢

真係平野冇好野?
十月嗰陣日間速度都足,十一月好似食咗屎咁
直頭問過收銀阿姐
佢話增值即接埋去couter搵佢
自然有得搞
$200 365日
係咪即係如果增值200蚊,就一年每個月都有50gb?如果從來冇用多咗數據要額外扣錢嘅話
用咗一陣, 速度又好返, 720P聽youtube老蕭18分鐘無斷
之後帶出唔同地方再試下
增值卷唔會放上架賣
一定要問收銀搞
(個增值activation code係印喺付款收據上面)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞