平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
封柒條支那狗
買多於20條炒狗
黃萬,唔知可唔可以貼link, 你上price.com.hk search "3hk 萬能" 應該有, 宜家好似出到 90gb (60普通 + 30gb social), 好似重抵
買黎自用炒乜q野
有病睇醫生啦
買20條收皮啦做人窮到垃圾狗
仲要用緊支媽寶位傻鳩 躝返你支那媽閪啦柒頭
得丫。。。唔係雙sim card 插多張卡做乜?
買幾多張關你乜事?有錢仔好威威喎
你老母做雞養到你咁大就生性啦,柒撚濛濛上連登搵存在感,鄧你老母可憐,做到幾十歲仲做緊老雞黎養你,有錢仔好威威呀
得啦就係封你支那狗
查撚到邊個柒頭傻鳩買咗兩十張
好撚慘 支那老母做到雞生你垃圾弱智仔好撚似弱智咁陰公
你老母趁住你出去企街搵食
一世要賴老母做雞養緊你窮小子又豬又弱智
下晝先係銃一買左兩張
仲有大把貨喎
個sale屎仲係度落力sale緊人
有錢仔,買左幾多層樓呀,好威威呀你,要係連登搵存在感,成功人士呀
垃圾一句口收你皮 支那狗死撚開啦
儲值卡有得炒,唔怪得你咁成功咁有錢啦
腦殘無藥醫
井蛙弱智仔未做生意?香港好多靠呢生意成家立業你繼續做你窮柒醜毒撚冇囡鐘意 支那媽寶好撚威 做人做到腦撚殘分分鐘出賣你個人
block左佢啦
隔幾頁就出黎刷存在感買廿張
唔知以為買左廿股tsla
33 蚊儲值卡有得炒,果然係英雄出少年
腦殘無藥醫
有人block7ly你
抵撚死啦慢慢躝玩單機啦
腦殘果然唔係生意人才 唔撚識善用
唔怪得你咁有錢啦,咁有生意頭腦買左幾多層樓比我睇下威下
block7ly你啦衝出嚟托博存在感
冇人理撚你又囡條窮毒撚支那狗
你條戇尻仔煩尻我咋,你收線我就唔回你啦,有錢仔呵~
#29xxx p牌仔衝出嚟學人威?
小心俾我打柒你屌你老母做雞支那狗仲要面
救命,真係小學雞黎,個腦得d咁既野
首先我唔係p牌,就算p牌又點?你舊會員好威?真係腦殘無藥醫晒我咁多時間同條白痴仔講野我收線,你自己慢慢威啦
冇料學人威?食得屎啦屌你老母仲要面?
弱智狗繼續你用支那媽寶做一世井蛙窮人
輸撚躝啦再講就封你ac
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞