平過一盒飯$33有 50GB 高速數據!百佳都買到!

1646 回覆
1185 Like 51 Dislike
想問嗰50gb任用數據係咪最多得30日?有冇得extend?
轉玩儲值卡啦
抵玩好多
入$200 張卡變1年
張卡嘅有效期係會extend到一年,但每個月啲data 都會reset, 所以應該得7個月可以用50 gb任用data?
屌啱啱續咗幾個月,宜家cut又要賠好多錢
50gb唔係可以不斷續咩?
33蚊一個月
唔洗就住用有50gb係邊度搵
可以,但咁即係每個月都要俾33蚊,即係一年要400蚊
咁樣如果每個月用得少 (我用5gb), 會係年卡抵啲3hk 張年卡140蚊夠我用8個月
儲值卡不嬲係最抵玩 不過係麻鬼煩要充值 又冇得mnp 更何況 其實暗plan上台出機除返開都唔會貴
我就用緊csl用量皇 200蚊一個月
33蚊唔係30日咩,嗰120 日好似係social web only
我就係諗住好似月費咁
只要速度夠快,50gb好快用哂je
入夠400比佢扣一年
一年之後仲有冇得再續?定係要買張新卡?
有無ching講多次入200變年卡係點
見佢個網講增值200係for半年
https://web.three.com.hk/prepaid/sosim/index.html
200應該只係張卡有效期變一年
但你要入夠400先係有足12個月既50gb
算吧你仲用支移
垃圾不如 呢價錢買其他仲平過佢多多聲
劉明
明哂,即係增左再每月33咁扣
係 但唔知一年後係咪要出新卡 冇得永續
買左張, 想問下check唔check 到張sim用左幾多數據?
##107#
即係入$400,1年720GB 任用or 1個月60GB 任用?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞