[變形金剛始祖] DIACLONE 集中討論區 2

673 回覆
7 Like 1 Dislike
眼見今年愈嚟愈多人退坑
喺邊度見到?
之前玩落老變識咗班呀叔好多都冇再玩,
Facebook 呢排都成日見人脫坑出售 ...始終今年市道唔好,
佢d 改色又出得太狼死,定價又愈嚟愈貴
眼見今年愈嚟愈多人退坑
喺邊度見到?
之前玩落老變識咗班呀叔好多都冇再玩,
Facebook 呢排都成日見人脫坑出售 ...始終今年市道唔好,
佢d 改色又出得太狼死,定價又愈嚟愈貴

連異色裝甲服都要打孖買,cut 晒之前二百頭至二百中啲 option,下下都要五百中落樓。
勁趕客

新天書
第二次強化
第一個強化係呢個

We wish you a healthy Christmas and a no mask New Year.
呢套係beast wars續作,beast machine
beast machine無強化過,只有第一集以初始動物型態出現,去到第一集尾經Oracle改造,純機械變成呢個techno-organic forms
等等,呢隻先係beast machine,果隻我要再check,我只熟bw bm
搵到啦,都係Beast Machine,Beastwars beast machine嘅optimus同megatron都有多過一個設定,所以會有同一故事唔同樣
Beast Wars 依家可以去邊到搵到? 細個好想買

Expansion Pack
有無tg group? 想裁減下軍備
呢個真! 搞到我停左手冇買幾個月, 連外星巨人都忍左好耐仲未買
一黎經濟低迷,二黎TT社表現係差咗
希望V-MAX出黎有D起色

我好撚興奮
原本仲諗緊後追V MAX,依家直接等呢隻開訂了算
呢個合作兩面都中
唔撚係掛
第一次入po
我無玩開diaclone,反而有玩老變
但就因為今出咗呢隻嘢而入嚟
幾鍾意gridman
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞