[變形金剛始祖] DIACLONE 集中討論區 2

673 回覆
7 Like 1 Dislike
重新入坑既好時機
都係 但貪佢跟個車卡做基地
睇番佢舊個啲出品 極期待佢出番坦克/戰機/火車
話唔定會出暗黑別色
坦克/戰機/火車 依類只會喺 transformers 嗰邊出。
所以我都叉咗半隻腳入 transformers 個坑,不過嚟緊 Kingdom 依期可以抖吓,對特種變形勇士零興趣。

噢 者Diaclone無可能會自己出呢一類?
比起變形金鋼我鐘意Diaclone種風格同玩法多好多
由 2015 年到而家 Diaclone 都冇出過 R&R (transformers前身) 系列,我諗冇理由出翻依個系列同自家 transformers 打對台掛。

但係 R&R 其實係 Diaclone 不可或缺嘅戰力:

見佢地舊個條宣傳片有架係可以又變戰機又變坦克好正 既然宜家兩個系列風格差咁遠 希望佢地會出番啦

Beast Wars 唔太識,依隻係咪強化 mode?
唔啦 對佢呢隻既風格完全無興趣
唔知點解就係對Diaclone情有獨鐘
Diaclone 成人向、軍事味重,最緊要係玩味極重。
就算去到 master piece 嗰個 grade 嘅 Transformers 都唔夠 Diaclone 嚟。
同意
所以身邊勁多朋友玩玩具個啲都吸引唔到我
但係一見到Diaclone就中毒極深
輕輕一推 香港真係好少人玩
少地方有得買,冇咩知名度,又貴,係咁上下。
有啲想入坑,但真係有啲貴
想問下蟲蟲同地球軍係咪冇得合體一齊玩?
唔算平,但我覺得值既,比起其他剩係得個擺字既起碼佢有得可以好似Lego咁左砌下右砌下,幾好玩。至於外星人同地球軍有無得合體我就答唔到你 本身想入兩隻蟲蟲兵仔但未買
我有儲開 準備退坑 有無師兄想入坑玩
有啲絕版款既 我合理出價啦
想賣比真玩家好過嗰啲炒家
排DA-17
師兄我有興趣呀
平有平玩,淨玩裝甲服都可以好好玩。
兩軍都溝到嚟玩。
Diaclone 真係一出就要買,唔等得。
世界各地啲 Diaclone 都畀人炒到上月球。
有興趣
後追得好辛苦 行左勁多地方都無想要既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞