[變形金剛始祖] DIACLONE 集中討論區 2

673 回覆
7 Like 1 Dislike
是時候要入手
你會唔會遲咗啲?條 line 已經埋緊尾。
本身 Diaclone 都已經唔平,如果想後追翻較早前啲 product ,你要喺二手市場用多好多錢去收,越舊個價越癲。就算價錢嗰方面唔係問題都未必搵得到。Good Luck。

https://www.takaratomy.co.jp/products/diaclone/lineup/
咁賺錢 點都會再諗啲嘢出嚟賣啩
Thanks ching

Diaclone 有幾耐冇出過依個價位嘅 product?
買robot base的話已包一隻, 只係唔同駕駛倉色🤔
應該係出畀啲唔會買 robot base 嘅人,雖然都係一模多用,但係今次比較出得有良心,唔會逼你買多幾件嘢先買到依架車。
出散裝出到俾你砌返一隻異色base出嚟

幾型 成隻多魯基斯咁
愈嚟愈貴
喱個尺寸都賣到差唔多500蚊
師兄咪亂屈ok?
$400已經有
細鋪做到三百尾

遲買享折扣依句嘢喺 Diaclone 市場並不適用。
佢個原價個原係由幾時計起?
幾得意
呢隻係完全體定同電光超人合體

DA94+87身做綠色牛牛
7舊?
公價7舊, 何B base 夠會然分可以扣的話咪平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞