[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
唔值

男盾 女主 換 喇叭 黑女主 坦/輔助角飾品用物防手環 , 全部角色T1天賦點攻同生命 全部角色裝備要覺醒5星
隔咗兩年冇玩想買ac回鍋
想問下有冇邊隻英比較推薦升專先?
見巴哈d攻略都6月左右
唔知仲啱唔啱洗
物隊DPS:痴線妹
魔隊DPS:潔拉/樹法
Sup:黑奶、Oddy
打小沙3 都過唔到 打到3成就死

DPS : 潔拉專4
坦: 珍/男盾
Sup : 樹法
補: 黑奶+ may+布偶+薩滿

應該用咩裝 或改咩角色打好d
有無用太陽石同減魔刀?
英可以用將男盾布偶獸奶換喇叭艾班歐迪
裝就DPS用公會,其他全部用魔王,最好升曬上5星先
太陽石同減魔刀 係咪挑戰之塔出????
暫時未拎到

魔王連打戰況一都過唔到,
而家好卡.....
係,神器係需要時間慢慢儲
你D龍裝升曬5星未?睇上面巴打教路再試下魔王
升哂5星,
都係唔夠打
神器成日出面具, 正常真係用唔到....
咁刷下困難毒龍玩附魔
最多可以加多44%攻都唔少野
原來有D咁既野?
每件都附魔都加攻???
有, 但都係過唔到
打龍刷附魔卷,然後再用附魔卷慢慢刷
利申:用左差唔多20萬體先刷到4件11%攻
20萬體依嫁直接射落魔導到算喇
等佢下個月改左難到先搞
唔是星期二改?
魔導工學裝備的獲取難度過高。
在魔導工學裝備更新後,因為當初有我們已計劃好的概念,所以認為應該要再先觀察一下情況。從指標上已確認進行魔導王國戰役的勇者們逐漸在增加,同時我們也十分理解勇者們因在刷取裝備的過程中所增加的疲勞而感到負擔。
由此,我們將以減少過度的隨機性的方向去降低刷取裝備難易度。只要我們能夠馬上進行改善並反映到遊戲中就好了,我們當然也會努力在最快的更新日程中反映到遊戲中,但這可能與勇者們所期待的是不同的日程。對此我提前表示歉意。到目前為止的改善反映目標日為12月初。

下個月

個大佬成咪成功擊殺左奶王
係 魔法隊番去打飛機 奶王只for粉毛玩
唔知係咪錯覺
我打困毒7 派遣開箱拎金卷嘅機率高好多
開10箱 2-3張金
掛機打30場可以一張都冇
佢出卷係好飄忽
一樣係掛困7,200場最少試過2X張,最多可以去到差唔多70張
粉毛咩都打得咁唔健康既角色 V社唔敢郁佢
郁都唔知點郁好,PVP同PVE都係一線,一nerf就兩邊一齊898
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞