[I/A]King’s RAID 王之逆襲#207 崩壞動畫熱播中

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
呢幾期新英都係唔吸引 唔係話廢
只係面對特定關卡唔OP 泛用度又唔高既話
資源有限+強度黨既玩家會無意欲去練 得伊索蕾比較好少少
其實兜咁大個圈我都係想講V社已經唔敢再造多隻好似潘希/潔拉咁會制霸PVE既角色
姐係無左突破空間
PVE Dps有呢兩隻物魔各一夠用啦
而家係等緊黑奶 Oddy呢啲萬用sup
不過好奇新男盾係咩定位
就係夠用 所以佢一路出新DPS角 大家都係繼續推潘潘同潔拉
要睇吓 新男盾/惡魔蘿點
不過痴線妹之後嘅角都叫有用
艾班 黑男 仲要係PVP毒瘤
新手問我強度 我只係會建議練粉毛
潔拉同粉毛個強度比 佢都只係算T1
其實物隊 後期主要用邊幾隻補師多?
我睇攻略D人講成堆補師都要用咁
又艾班 又布偶 又黑奶 又梅伊
真係需要要咁多補師
奶職係基本每隻都要練,隻隻都有獨自既用途咁濟。
除左1D係上位替代,EG:May>獸奶、黑奶>大奶
有邊隻同粉毛比係T0?
無 要追強度 佢係唯一選擇
泛用度太高
潔拉係打大沙輕鬆啲
唔該巴打 咁我組咗隊野刷魔王軍先
YES 2隻都有練 粉毛強度係勁過潔拉 因為佢食到OD減CD 本身又係高倍技+瞬發
但新手拎資源方面 潔拉唔會輸粉毛 特別係大沙 明顯感受到潔拉好打太多 仲要相對低配
但都係果句 後尾V社出幾隻新DPS PVE完全撼動唔到佢地2個地位
我而家手持10把自選魂等緊大哥出黎
痴線妹打大沙嘅配置唔低
都係同其他dps打和 而且好睇黑奶 艾班嘅配置
潔拉大沙專武 冇得比

我自己麻麻潔拉
所以搞緊樹法 SW上二階唔係問題
反而唔夠UW 而家仲係1*
男盾到時睇吓點先
有4張專武券,應該升天使盾5*好定升布偶蘿3*先好
之前衝Xerah5星爆到想喊用16把100%升仲無咁蝕,唉

依加用緊頭四隻 但卡緊第九章
係咪應該練第二隊 我見佢可以擺六隻英出嚟

依加keep住刷t7-1黑龍同掛exp關升lv
定係做其他嘢好
一邊刷裝/升Lv,一邊儲料突破升個幾隻英
Eg蘿莉奶/May姐/樹法
升到5梗係升5
如果玩6人隊係咪一隻坦就夠?
練緊樹法
諗緊練拉薇兒定龍弟好
升天使/P姐,有Jane就唔太洗升龍弟
蘿莉都要升埋
Sor p姐即係邊隻
普莉西拉
咁我用呢四隻 加拉薇兒同樹法
咁樣組o唔ok
可以

感謝巴打
有無巴打carry CR hell
我得 肉腸?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞